Cumpar St.Croix Avid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar St.Croix Avid
Cumpar cotor de St.Croix Avid 8,6" 1/2-2oz!
Re: Cumpar St.Croix Avid
Pff...si tu?
tre sa facem un club 
UP cu cotoarele !

UP cu cotoarele !
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Batul meu s-a rupt in a treia partida de pescuit exact de la primul inel..retezat.Astept de 9 luni un cotor...Caius zice ca se rezolva....au avut probleme betele astea.eu nu pescuiesc de ieri...dar alt St.croix nu o sa mai cumpar si in Craiova se vor vinde cat mai putine 

Nu esti singurul care asteapta ceva rupt pe garantie de f. mult timp!!
Salut! Aceeasi problema am avut si eu cu avidul meu 9'' 1/2- 2oz doar ca la mine sau rupt 2 cotoareAndrei Op scrie:Batul meu s-a rupt in a treia partida de pescuit exact de la primul inel..retezat.Astept de 9 luni un cotor...Caius zice ca se rezolva....au avut probleme betele astea.eu nu pescuiesc de ieri...dar alt St.croix nu o sa mai cumpar si in Craiova se vor vinde cat mai putine

Eu zic sa treceti pe la biserica..
!

Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
cine stie ce le faceti ... in orice caz ... am vazut destul de multe aviduri de 8.6 cu cotorul rupt.la 9, nu am prea vazut.la mine, de 2 ani, n-are nicio problema.poa` sa fie si bulan, plus ca am saltat si nenumarati pesti pana in 2 kg cu el.
srb scrie:cine stie ce le faceti ... in orice caz ... am vazut destul de multe aviduri de 8.6 cu cotorul rupt.la 9, nu am prea vazut.la mine, de 2 ani, n-are nicio problema.poa` sa fie si bulan, plus ca am saltat si nenumarati pesti pana in 2 kg cu el.
Problema ii ca lanseta asta o foloseam destul de rar,si totusi s-a rupt de doua ori cotorul daca era varful poate era altceva...

Nu am cerut sa nu se rupa...vreau garantia aia de ****!Srb...nu le fac decat sa le pun la treaba,nu ma uit la ele.
avidul este un bat relativ ieftin..nu ai ce sa ceri de la el...eu nu am vazut un avid pus pe spin sau facut sa nu se miste mandrina..dar la banii astia e un bat f ok,x-fast chiar si destul de senzitiv!
Eu credeam sincer ca sunt singurul cu cotorul retezat,dar cred ca sunt mai multe cotoare rupte decat varfuri
avidul este un bat relativ ieftin..nu ai ce sa ceri de la el...eu nu am vazut un avid pus pe spin sau facut sa nu se miste mandrina..dar la banii astia e un bat f ok,x-fast chiar si destul de senzitiv!
Eu credeam sincer ca sunt singurul cu cotorul retezat,dar cred ca sunt mai multe cotoare rupte decat varfuri