Cumpar St.Croix Avid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar St.Croix Avid
in ultima vreme, cam da.au aparut multe cotoare rupte
ma gandesc la urmatoarea smecherie.de ce alea de 8.6 se rup mai des decat cele de 9?

ca sa te gandesti la smecheria asta ar trebui sa stabilesti prima oara cate 8'6 sunt fata de 9' ( izolarea probabilitatii
) si dupa aia sa elimini betele pizdite din cauze....umane
...e de munca 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- utilizator constant
Salut,
Mah io nustiu ce sa zik, la mine avidul de 8.6 M il am de vreu 4 ani ca si batz principal de pescuit, trag de el ca de matz si nici pe dreaq nare, ca si pesti am luat si somn de 35 kg cu el, mandrina nu se misca sau alte rahaturi din astea, din punctul meu de vedere este un batz exceptzional,
Mah io nustiu ce sa zik, la mine avidul de 8.6 M il am de vreu 4 ani ca si batz principal de pescuit, trag de el ca de matz si nici pe dreaq nare, ca si pesti am luat si somn de 35 kg cu el, mandrina nu se misca sau alte rahaturi din astea, din punctul meu de vedere este un batz exceptzional,
eu am unul de 9"care are mai bine de 4 ani...am luat somn de 46 si 38,cei mai mari!nu carraie nu marraie..nu are nimic,dar este printre primele modele,ce a ajuns pe la noi de vre-o 2 ani trosnesc!eu am vazut pe la izbiceni(olt) vre-o 8 sparte bucati,din intepatura!bune sakurele alea(shukan) ce am mai tras pe ele...si tot bete sunt!sakura shukan si ryoby zauber3000 erau cele mai ok combo-uri la bani putini!
numai bine!eu vreau in continuare cotor
numai bine!eu vreau in continuare cotor