Cumpar soft plastics - creatures, craws, lizards

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 07 Oct 2009, 17:07

Sa vad ce mai am eu,stiu ca aveam ceva pe rosu cu multre picioare si clesti...identic rac de apa dulce,le aduc vineri la Sacalaia daca e.
Respect max.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Oct 2009, 18:36

Multam storm xxx da eu nu merg la Sacalaia, in schimb ma gandeam ca poate imi dai un link sa le vad pe pagina la producator si iti trimit banii la Sacalaia daca e... Giani Tatu mi-a promis ca imi aduce deja un colet de-acolo si ai putea sa i le dai lui daca ar corespunde si noi ne-am intelege (sigur ne-am intelege) :) Mersi oricum!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 07 Oct 2009, 18:53

ok
ai mp :D
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 10 Oct 2009, 07:34

Daca ai cont pe ebay (paypal) vad ca sunt o gramada de ganganii de cumparat pe acolo
ex : http://shop.ebay.com/dolilfishie/m.html ... r=1&_pgn=2
www.pentrupescuit.ro

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 11 Oct 2009, 18:51

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Oct 2009, 08:25

Nu am cont si nu prea am facut cumparaturi la distanta direct, deobicei prin alte persoane care se ocupa si cu asta. Am cam gasit pe la noi tot ce imi trebuie, mi-au mai adus unii prieteni din state o lanseta, un accesoriu... una-alta dar m-am cam bazat pe magazinele online si pe una doua pile si prietenii pe ici colo. La capitolul asta: raci, draci, laci, se pare insa ca nu am avut surse prea bune... M-am gandit sa intreb direct pe forum si bine am facut, am mai primit si unele referinte care nu sunt foarte imbucuratoare :) poate reusesc eu sa fac vreo mare branza cu ele desi sincer acum sunt cam pesimist.

@blackmamba, nu pot sa spun decat ca arata urat si alea :)) , mai vad eu... multzam!

@ilarion - am vazut pe-afara toate minunile si asa mi-a venit ideea sa incerc sa fac ceva relativ nou dar pentru viteza, ca se termina sezonul, am apelat la forum, multzam si tie!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns