Cumpar soft plastics - creatures, craws, lizards
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Bravos colega ....aprofundeaza...Tristian scrie:HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Colega, la ele te puteai uita si le puteai mirosi da la mine ba...) Asa ca...
Veau sa fac niste teste in anumite conditii in anumite locuri, m-ai inteles? Care veau io sa vad la care mananca si la care nu si de ce si de ce nu, m-ai inteles? Care is ele lucrarea diavolului, m-ai inteles? Ca am avut ceva maimutze si or mai mers. Acuma io stiu ca pestisorul mic, alb, de 6 cm, care da suparat din coada e tatal lor, da io ma ganesc ca...
In fine, sa nu zic ca nu le-am dat o sansa reala la scarboshenii... Vreau sa fac niste "teste mai aprofundate"

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Se face ...m-ai inteles???Tristian scrie:Vezi ca ma pregatesc de Bezid de vineri intr-o saptamana colega. Termina cu consursurile si cu figurile si hai sa lovim un cognac si doua minciuni afara la Ticu, ticule! Sa-i controlam un pic la masele... m-ai inteles?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
ASta ar mai fi cum ar mai fi, eu ma intreb cum dracu de are tupeu sa doarma stiind ca alea ii misuna prin cutia de scule asezata in coltul camerei... Daca scapa aia noaptea...grecu scrie:bibi daca iara apari cu scarboseni de alea la tine ne suparam . Nush cum dracu ai tupeu sa le tragi pe jig ticule

Tristian scrie:leba si jonah, astept mailurile manca-v-as!

ai un email trimis azi-dimineata. evident, pe langa costul efectiv al martienilor esti obligat sa pui poze cu salai over 5, ca aia numa din astea papa, am auzit.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team