cumpar sarma de 0.6-0.8 pt voblere
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
lucifier1986
- senior

cumpar sarma de 0.6-0.8 pt voblere
aprox 5m sau 10,cat de urgent,multumesc.0745 690 480
-
lucifier1986
- senior

Re: cumpar sarma de 0.6-0.8 pt voblere
ma intereseaza si matrita de pilkere ceva la 25-30-35 gr,daca ar fi ceva model cu solzi cat mai apropiat de un peste natural..
- modigliani
- veteran

Bai , am niscaiva metri de sarma pentru tehnica dentara ( cea mai buna pentru aplicatia pe care-o doresti . Otelita , inoxidabila , alea-alea ! )
Eram gata s-o donez , odata ce am descoperit ca nu-s in stare sa plamadesc un vobler .....
Da' nu ti-o dau , trai-ti-ar , nici sa ma pici cu ceara ! Fiindca ersti total patetic . Sa-ti explic :
- Ma pis pe nick-urile voastre diabolice ! Alde "Lucifer" , cu trei de 6 in coada , "Diablo" , .... sau alte kkt-uri d-astea ieftine cu care v-ati botezat ridiculoid ..... aka ..... sa epatati , sa dea "prostimea" pe spate cand va citeste inerptiile agramaticaloide !
De unde-pana-unde te cheama pe tine , PLM , alde "Lucifer" ? Ce dreacu' de vortex s-a creat in capu' tau cand ti-ai ales nick-ul asta ?
Da-ti una dupa ceafa si ia-ti o bere din partea mea .
Ai reusit ce ti-ai propus ...... Cel putin pe mine m-ai impresionat teribil ! Atat de mult m-ai impresionat ( mai ales cu nick-ul tau ) incat afirm fara echivoc ca esti un manelist dus ! PUNCT !
Si mi se fix rupe de ce-ai mai putea tu adauga la asta , ..... Lucifere ! Nah , ca sa stii cum stai !
Oricum , ori esti diabolic , ori esti manelist ! "Scrie" pe tine ! Alde ..... Salam !
...... Lucifere , ..... deh ! Naibii , ca sa stim cum stam , nu-i asa ? Sa-ti faci si drapel , mah ! Sa te vada lumea de departe cand bati campii prin forum !
Eram gata s-o donez , odata ce am descoperit ca nu-s in stare sa plamadesc un vobler .....
Da' nu ti-o dau , trai-ti-ar , nici sa ma pici cu ceara ! Fiindca ersti total patetic . Sa-ti explic :
- Ma pis pe nick-urile voastre diabolice ! Alde "Lucifer" , cu trei de 6 in coada , "Diablo" , .... sau alte kkt-uri d-astea ieftine cu care v-ati botezat ridiculoid ..... aka ..... sa epatati , sa dea "prostimea" pe spate cand va citeste inerptiile agramaticaloide !
De unde-pana-unde te cheama pe tine , PLM , alde "Lucifer" ? Ce dreacu' de vortex s-a creat in capu' tau cand ti-ai ales nick-ul asta ?
Da-ti una dupa ceafa si ia-ti o bere din partea mea .
Ai reusit ce ti-ai propus ...... Cel putin pe mine m-ai impresionat teribil ! Atat de mult m-ai impresionat ( mai ales cu nick-ul tau ) incat afirm fara echivoc ca esti un manelist dus ! PUNCT !
Si mi se fix rupe de ce-ai mai putea tu adauga la asta , ..... Lucifere ! Nah , ca sa stii cum stai !
Oricum , ori esti diabolic , ori esti manelist ! "Scrie" pe tine ! Alde ..... Salam !
...... Lucifere , ..... deh ! Naibii , ca sa stim cum stam , nu-i asa ? Sa-ti faci si drapel , mah ! Sa te vada lumea de departe cand bati campii prin forum !
-
lucifier1986
- senior

prostane.....L U C I F I E R....citeste pe litere c-ai omis ceva.....nick-ul acesta n-are nicio treaba cu mintea ta ,,diabolica".pacat c-ai pierdut minute bune din viata ta stand la calculator si bagandu-te in seama......inchide-te in biblioteca si pe viitor nu te mai grabi,mai ales daca ai si o doamna in preajma. 
Sa zicem c-asi avea vreo 10 m de 0,6 de inox bun din Italia. Cat oferi pe m?
TOT RESPECTUL !!!
-
lucifier1986
- senior

acum 2 ore am pus banii de bat la banca,nu am nr dvs de tel....spuneti/mi pe pm cat e pretul si daca e omenesc iau cata sarma sunteti dispus sa vindeti,sanatate.
-
lucifier1986
- senior

se poate inchide,am gasit ce cautam.
- modigliani
- veteran

Fier Lucios , sa traiesti ! Esti "King" , mah !
M-ai "facut" !
Acu' spune , ..... pui mana sa te iubesti nitel ? Pai la ce "capital" ti-am dat mai sus ...... n-are cum altfel !
.........................................
Da' nu ma dezic de ce-am spus mai deunazi ...... Esti manelist dus !
M-ai "facut" !
Acu' spune , ..... pui mana sa te iubesti nitel ? Pai la ce "capital" ti-am dat mai sus ...... n-are cum altfel !
.........................................
Da' nu ma dezic de ce-am spus mai deunazi ...... Esti manelist dus !
-
lucifier1986
- senior

n/am tangenta cu manelele coaie...
,,Sunt nefutut , sunt nepescuit , ...... domle , sunt nefericit !,,
pacat tatae c/ai ajuns asa....
,,Sunt nefutut , sunt nepescuit , ...... domle , sunt nefericit !,,
pacat tatae c/ai ajuns asa....
cred ca omul e putin fumat
)