cumpar sarma de 0.6-0.8 pt voblere
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: cumpar sarma de 0.6-0.8 pt voblere
si s-a facut si de kkt. a vrun sa o faca pe desteptul dar nu stie sa citeasca 
- modigliani
- veteran

Mai Fieratanie Sclipicioasa ( "ca cum" le place la manelisti ) , de ce incerci tu sa fii mai mult decat poti ? De ce te straduiesti sa te afunzi in penibil mascarindu-mi mie , dupa balivernisticele tale nevoi , semnatura ?
Amice , am state vechi prin preajma . Si pe mai peste tot ......
Tu ce-ai vrut acuma ? Sa epatezi ? Sa arati cat esti tu de Miez Stralucitor ? ..... Bah , hai sa fim seriosi . Nu de alta , da' te "impachetez" daca nu dau astia cu "close-ul" pe topicu' asta .
Da' uite , daca vrei , .... ne mai vedem p-acilea . Pe unde vrea Sclipeala ta Lucifierica de 86 de noduri !
Ca stii ? Eu ma distrez teribil in timp ce penibilizez ...... penibiloizi ca tine . Si , ca dracu , de-o vreme nu fac fata ! sa mor io de nu sunteti mai multi decat populatia Terrei !
In fine , in cazul tau iti promit ca ma straduiesc . Deja imi esti simpatic .
Oblete , ti-o cauti cu salaii care stiu sa ...... scrie ?Obletele scrie:si s-a facut si de kkt. a vrun sa o faca pe desteptul dar nu stie sa citeasca
Doar sa-mi zici ! Te rezolv "instant" !
...........................
p.s. cand ai tu timp explica-mi si mie ce-i aia ..... "a vrun" . Bine ? Nu te zoresc . Cand ai tu nitel timp .
- modigliani
- veteran

Chiar si-asa fiind ( si nu ascund c-am baut fo patru beri in seara asta ) ..... tot v-am "facut" !Obletele scrie:cred ca omul e putin fumat)
Ca stii de ce ? Ca-s "smecher" , nene ! Si stiu ce-i aia tastatura !
Capisci , mai "copii" ?
Hai , cand mai sunteti voi dispusi ne mai "dam o tura" . Evident , la final tot eu am sa cad in picioare . Si-n coma de beat de-as fi .
Asta doar pentru ca voi , sarmanii , sunteti ...... "nevinovati" . D-aia !
Voi cu agramaticaloidismele voastre ...... mai aveti nitel de studiat . Inclusiv ceea ce pot eu pe-un forum .
Insist , si mort de beat de-as fi . Dar asta se intampla rar de tot .
eu zic sa-ti faci un blog si sa aberezi acolo... aici e cu si despre pescari
seriosi, desigur! am vazut ca mai confectionezi barci la comanda... presupun de la adezivi sau lac "te-a luat" ! foloseste o masca ceva ca nu ti se mai oxigeneaza creierasul

- modigliani
- veteran

Nenica , ..... iti dai tu seama ce spiritual ai fost tu cu asta ?????Obletele scrie:eu zic sa-ti faci un blog si sa aberezi acolo... aici e cu si despre pescariseriosi, desigur! am vazut ca mai confectionezi barci la comanda... presupun de la adezivi sau lac "te-a luat" ! foloseste o masca ceva ca nu ti se mai oxigeneaza creierasul
![]()
Uite , sa mor io de n-am cazut cu scaunu' !
Gata frate ! Dispar ! Esti "king" , trai-ti-ar ! M-ai spart ! Mai ales la aia din care-ar trebui sa deduc ca faci parte din categoria "pescari seriosi" !
Da' cati sunteti ? Ca sa stiu si io !
Doamne fereste , cine mai e ca tine , mah ? ( pe bune ! Vorbesc ..... SERIOS ! )
- modigliani
- veteran

App , chiar aveam nevoie de-un sfat pertinent ...... Nu te supara ca abuzez de rabdarea ta .......Obletele scrie:... aici e cu si despre pescari seriosi, desigur!
Fii atent , ...... daca tin de momeala si arunc lanseta-n garla crezi ca prind ceva ? Astept urgent raspuns . Maine plec in Fagaras si mi s-a promis ca voi putea avea parte de-o partida pe cinste . Adicatelea - probabil - d-aia serioasa , cum zici tu ! N-as vrea sa ma fac de ras .......