Doctore Gogol, ca ma facusi curios, ori te apuci serios de jiguit pe Dunare de vrei un par strasnic ?Gogol scrie:Daca o vrei pt tine, ia-o. Eu am pus mana pe ea, e scula, dar eu doresc ceva mai dur.
Cumpar "ranga"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar "ranga"
- stefanflorin
- veteran
sa puna ghiara sa isi ia un Guide Select Buster si gata cu vorbaraia, e ranga, e din doua bucati, e scula...
Urasc atarnatorii!
Ete cine stie...stefanflorin scrie:sa puna ghiara sa isi ia un Guide Select Buster si gata cu vorbaraia, e ranga, e din doua bucati, e scula...

Doctore, une gasim noi joarde din astea altoite ? Un 7-28 gr pe la 2.10 m sau o palma mai lunga mi-ar face trebuinta, recunosc.stefanflorin scrie:sa puna ghiara sa isi ia un Guide Select Buster si gata cu vorbaraia, e ranga, e din doua bucati, e scula...
Bravo!stefanflorin scrie:sa puna ghiara sa isi ia un Guide Select Buster si gata cu vorbaraia, e ranga, e din doua bucati, e scula...
Eu am Guide Select - Reno Killer 14-42 gr, 2.45 m... pentru dunare... e ranga

La Nautic Life... este importatoru'Vegas_75 scrie: Doctore, une gasim noi joarde din astea altoite ? Un 7-28 gr pe la 2.10 m sau o palma mai lunga mi-ar face trebuinta, recunosc.

- stefanflorin
- veteran
comanda la "poloneji" si cred ca pretul e cel mult cat ar fi luat de la noi bine-inteles daca s-ar gasi, ca deh noi romanii dam numai cu lumis, san croa, stiz si mai nou cu ca-doi desi garlele sunt chele de peste, iar aia afara dau cu scule gasite la boot-sales si se satura de prins peste pe ape moca, nu pe bani grei ca la noi, ca deh, ce a fost moca au avut putorile grija sa le strecoare cu plasele (vedea-i-as umflati in plase si electrocutati). Scuze de of, oboseala e de vina.
Urasc atarnatorii!
Dragon-Guide Select merita toti banii.
extrem de senzitive,blank Toray si majoritatea extra-fast
le avea si vlad tocae(xxx)
extrem de senzitive,blank Toray si majoritatea extra-fast
le avea si vlad tocae(xxx)
-
- veteran
-
- veteran
Eu am vazut azi una la Big xxx, doar ca e de 6,6...dar super lanseta, si nici nu are un pret prohibitiv. 7-28, rapida, tare pe varf...scula. La 350 de lei ma bate gandul rau de tot ca si asa nu am bat de salau dedicat.
Deocamdata nu. Mai vand din acareturi ca am prea multe si sa mai completez la fond..sherbamont scrie:Ai gasit ceva?