Cumpar "ranga"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar "ranga"
Dupa cum spune titlul, cumpar o "ranga" si cand spun ranga ma refer la un extrafast. Lungime intre 2.10m - 2.25m si din doua bucati.
Accept si dintr-o bucata daca e pret acceptabil si lanseta de nerefuzat. Plaja de aruncare undeva in jurul a 20 grame plus minus 2 grame. Prefer ceva cu gripul cat mai scurt, gen americane. Exclus Shakura care are o reputatie "casanta" sau Berkley care are un grip cat jumatea lansetei. Doresc sa pipai ce achizitionez, nu prea as cumpara pe nevazute decat daca stiu modelul.
Accept si dintr-o bucata daca e pret acceptabil si lanseta de nerefuzat. Plaja de aruncare undeva in jurul a 20 grame plus minus 2 grame. Prefer ceva cu gripul cat mai scurt, gen americane. Exclus Shakura care are o reputatie "casanta" sau Berkley care are un grip cat jumatea lansetei. Doresc sa pipai ce achizitionez, nu prea as cumpara pe nevazute decat daca stiu modelul.
- hunting_fish
- veteran
Re: Cumpar "ranga"
E de spin? Ca am uitat sa precizez ca doresc de spin.hunting_xxx scrie:AbuGarcia Veritas ?
Ce detalii despre ea?
Cauta in magazin Daiwa Procyon MX, 2,10m 7-21 gr.
E exact ce cauti, cel putin din descrierea ta.
Numa' bine.
E exact ce cauti, cel putin din descrierea ta.
Numa' bine.
-
- veteran
mai greu de gasit as mai lua si eu inca una 

Vezi aici, poate ca totusi au pe stoc : http://www.arw.ro/rezultate.php?t=Procyonmircioneolt scrie:mai greu de gasit as mai lua si eu inca una
- piktoru_84
- utilizator constant
am eu un lamiglas...are 2 partide 1/2 - 2oz.....e belea!
mp
mp
born to xxx forced to work
Am avut procyon, are gripu prea lungnu mi-a placut.
Intr-adevar. Am avut si eu. Gripul si mandrina erau singurele minusuri. In rest un blanc excelent mai ales pentru un bat din 2 bucati. Eu l-am modificat cu o mandrina de 17 si split-grip EVA. Era cu rotul altxeva. Din pacate avand nevoie neaparata de bani am fost nevoit sa-l vand. As fi dispus oricand sa-l cumpar oricandsi sa-l modific, sau daca s-ar gasi blancul separat ar fi si mai bine. Si eu prefer gripurile scurte de max.250-255mm in functie bineinteles de lungimea lansetei.Gogol scrie:Am avut procyon, are gripu prea lungnu mi-a placut.

- stefanflorin
- veteran
Arunca un ochi aici Gogol http://www.rapitori.ro/forum/vand-g-loo ... 21709.html e aproximativ exact ce vrei tu.
Urasc atarnatorii!