Cumpar Policarbonat Lexan-Spectar 1mm , 1.5mm

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Aug 2010, 21:26

crysst scrie:.......parerea mea personala este ca trebuie sa fii putin masochist sa te apuci sa manufacturezi voblere.

este prerea mea.....si este foarte buna pentru mine....nu vreau sa ma interesez la nimeni pentru ca nu vreau sa imi schimb parerea.....tu te bagi ca musca.
...in cazul asta pastreaza-ti parerea la "secret" nu o mai face publica
...omul ti-a zis despre voblerele hand-made deoarece stie "ce si cum"

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Aug 2010, 22:03

se pare ca si tu tot ca musca.....discutia a fost destul de clara....eu mi-am dat cu parerea despre o chestie in general....el si-a dat cu parerea despre mine in particular......daca nu vezi diferenta pune-ti ochelari.....

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 08 Aug 2010, 06:45

mai masochista si mai deplasata mi se pare afirmatia lui crysst> este prerea mea.....si este foarte buna pentru mine....nu vreau sa ma interesez la nimeni pentru ca nu vreau sa imi schimb parerea.....< decat faptul ca alex confectioneaza voblere, ceea ce este o mica arta, alex putand deveni un mic artist si in nici-un caz masochist . si sa stii crysst ca mai intai voblerele au fost cioplite de mana stramosilor pescari ( masochisti de altfel :lol: ) mai tarziu preluind ideea si firmele . nu caut sa iti schimb parerea ci doar sa te gandesti de doua ori inainte de a face o afirmatie . e spre binele tau. fir intins

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Aug 2010, 09:26

crysst scrie:se pare ca si tu tot ca musca.....
...nu ca musca , eu ca tanga , doar ca ma bag in tine.... :lol:
...un moderator aici ?...iar "o luam prin balarii"

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Aug 2010, 11:18

va rog sa pastrati subiectul topicului, orice deviere de la subiect se va sterge si atacurile personale se lasa cu avertismente sau pauze pe forum.

merci.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns