Cumpar oscilante
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar oscilante
Cumpar oscilante GIPO (MODELUL VECHI)
-
kleniacul
- veteran

Re: Cumpar oscilante
Aveau la magazinul de lîng? Claumar oscilante originale,la pre?uri modice.
-
kleniacul
- veteran

Am g?sit azi oscilante dolinger, pîinic? mic? ?i mare, ?ac, atom la un pre? de vis,1,5 lei ?i 3 lei, cele care au ancor?.Varianta veche , pe care scria Gipo pescar, nu doar Gipo.Am luat cam 15, mai are citeva, dac? va intereseaz? da?i-mi mp.
-
kleniacul
- veteran

S-au dus toate.kleniacul scrie:Am g?sit azi oscilante dolinger, pîinic? mic? ?i mare, ?ac, atom la un pre? de vis,1,5 lei ?i 3 lei, cele care au ancor?.Varianta veche , pe care scria Gipo pescar, nu doar Gipo.Am luat cam 15, mai are citeva, dac? va intereseaz? da?i-mi mp.
-
horia flucus
- veteran

Logic, cine are Gipo vechi si le da la bani de nimic nu stie ce face!
Desi am fo 20 de Gipoline din 1900 toamna, iti ofer dublu de cat ai dat pe orice model ai!
Desi am fo 20 de Gipoline din 1900 toamna, iti ofer dublu de cat ai dat pe orice model ai!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
- crapmaniacul
- veteran

Horia, sa fim seriosi, nu au fost la vanzare niciodata linguri Gipo la preturile vehiculate mai sus, cu exceptia de acum 4-5 ani cand s-a inchis reteaua. Este doar o poveste aceea cu 1,5 sau 3 lei lingura ...
La pretul ala , le luai tu pe toate ,nu mai dadeai anunt . Oricum este tare BANCUL . 
-
kleniacul
- veteran

Du-te la magazinul de pescuit din Obor, piata de electrice, vorbeste cu domnul de acolo, intreab?-l la ce pre? le-a vindut, apoi te astept cu scuzele de rigoare, Faptul c? nu au ajuns la tine nu înseamn? c? mint.Pot s?-?i trimit si o poz? cu lingurile.Sau po?i s? astep?i pîn? m? las de pescuit la ?tiuc? ?i pun toate lingurile pe care le am la vînzare, cred c? peste 100, majoritatea Gipo.crapmaniacul scrie:Horia, sa fim seriosi, nu au fost la vanzare niciodata linguri Gipo la preturile vehiculate mai sus, cu exceptia de acum 4-5 ani cand s-a inchis reteaua. Este doar o poveste aceea cu 1,5 sau 3 lei lingura ...
-
kleniacul
- veteran

Chiar nu aveam nevoie de toate, am luat suficiente.Oricum singurele linguri care au prins la mine au fost tac si dolinger.Am dou? irlandeze cu care nu am prins nimic.Dar mai am r?bdare, pentru la toamn? în Delt?.willi scrie:La pretul ala , le luai tu pe toate ,nu mai dadeai anunt . Oricum este tare BANCUL .