Cumpar oscilante
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cumpar oscilante
Sa-ti fie cu folos si sa le folosesti sanatos , o zi buna . 
acum, sa fim seriosi. Gipo a facut niste linguri ok, dar e greu de spus ca numai Gipo prinde. sunt multe linguri care prind.
Au fost niste linguri ieftine pe care toti le-au cumparat, si evident ca, datorita numarului mare de pescari care le-au folosit, au prins notorietate.
Pentru mine, Kuusamo s-au pish*t cu mare bolta pe Gipo. (si chiar le pescuiesc, deja am facut 4 delte de cand s-a dus prohibitia la 1 iunie)
Am prins bine si la Misu, si la altele. dar daca voi credeti ca Gipo e cheia successului...
Fir intins
Au fost niste linguri ieftine pe care toti le-au cumparat, si evident ca, datorita numarului mare de pescari care le-au folosit, au prins notorietate.
Pentru mine, Kuusamo s-au pish*t cu mare bolta pe Gipo. (si chiar le pescuiesc, deja am facut 4 delte de cand s-a dus prohibitia la 1 iunie)
Am prins bine si la Misu, si la altele. dar daca voi credeti ca Gipo e cheia successului...
Fir intins
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
-
kleniacul
- veteran

Dintre lingurile gipo am prins doar cu ?ac ?i dolinger,nu cu faimoasa irlandez?,asta era ideea.Am ?i eu Kuusamo,nu prea grozave la mine,?i Berti,cu Lynx nu am prins deloc,?i Maver,zero capturi.Astea vechi oricum au alt material ?i alt? grosime,mai mare,decît cele mai noi.
- crapmaniacul
- veteran

Daca tot insi?ti iti spun mai multe. L-am sunat pe domnul care are magazinul in piata Obor lâng? electrice si mi-a confirmat ca nu a avut de curând la vânzare asemenea linguri si ca in nici un caz nu era nebun sa le dea cu 3-5 lei bucata ... L-a bufnit râsul când a auzit întrebarea mea de-a dreptul pueril? ... Chiar nu stiu ce urmaresti sau daca ai vreun interes ... Si vorba unui coleg, daca gaseai asemenea linguri la 3-5 lei, nu cred ca mai iertai vreuna, luai tot la pachet ... Vreau si eu sa cump?r cu 3-5 lei ca doar cu 25-30 Ron am g?sit ... Spor !kleniacul scrie:Du-te la magazinul de pescuit din Obor, piata de electrice, vorbeste cu domnul de acolo, intreab?-l la ce pre? le-a vindut, apoi te astept cu scuzele de rigoare, Faptul c? nu au ajuns la tine nu înseamn? c? mint.Pot s?-?i trimit si o poz? cu lingurile.Sau po?i s? astep?i pîn? m? las de pescuit la ?tiuc? ?i pun toate lingurile pe care le am la vînzare, cred c? peste 100, majoritatea Gipo.crapmaniacul scrie:Horia, sa fim seriosi, nu au fost la vanzare niciodata linguri Gipo la preturile vehiculate mai sus, cu exceptia de acum 4-5 ani cand s-a inchis reteaua. Este doar o poveste aceea cu 1,5 sau 3 lei lingura ...
-
horia flucus
- veteran

Cata invidie ai pe tine!!!crapmaniacul scrie:Daca tot insi?ti iti spun mai multe. L-am sunat pe domnul care are magazinul in piata Obor lâng? electrice si mi-a confirmat ca nu a avut de curând la vânzare asemenea linguri si ca in nici un caz nu era nebun sa le dea cu 3-5 lei bucata ... L-a bufnit râsul când a auzit întrebarea mea de-a dreptul pueril? ... Chiar nu stiu ce urmaresti sau daca ai vreun interes ... Si vorba unui coleg, daca gaseai asemenea linguri la 3-5 lei, nu cred ca mai iertai vreuna, luai tot la pachet ... Vreau si eu sa cump?r cu 3-5 lei ca doar cu 25-30 Ron am g?sit ... Spor !kleniacul scrie:Du-te la magazinul de pescuit din Obor, piata de electrice, vorbeste cu domnul de acolo, intreab?-l la ce pre? le-a vindut, apoi te astept cu scuzele de rigoare, Faptul c? nu au ajuns la tine nu înseamn? c? mint.Pot s?-?i trimit si o poz? cu lingurile.Sau po?i s? astep?i pîn? m? las de pescuit la ?tiuc? ?i pun toate lingurile pe care le am la vînzare, cred c? peste 100, majoritatea Gipo.crapmaniacul scrie:Horia, sa fim seriosi, nu au fost la vanzare niciodata linguri Gipo la preturile vehiculate mai sus, cu exceptia de acum 4-5 ani cand s-a inchis reteaua. Este doar o poveste aceea cu 1,5 sau 3 lei lingura ...
Eu caut de fo juma de an cateva irlandeze vechi la preturi mai decente si tu esti chitros ca unul dintre noi a gasit la pretul de 3 RON. In loc sa il felicitam ca ne-a scos din bezna nestiintei, el este criticat!
E frumos oare?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
kleniacul
- veteran

In pia?a Obor, cea de electrice, bormasini , lanturi, fiare, undeva mai in spate, de acel magazin vorbesc.E un domn în virst?, cam 60-65 de ani, mi-a spus c? are deschis magazinul din Aprilie, în incinta pie?ei.Lingurile le ?inea intr-o cutie de tabl?, mai are destul linguri dar cred c? sint chineze?ti, ceva rotative vechi, inclusiv ceva palete de Panther Martin.Mîine diminea?? pe la 9.30 sint in zon? s? iau o traducere a unui act ?i, dac? vrei, î?i fac cunostin?? cu dînsul, iar lingurile pe care le-am luat sint înc? pe portiera masinii.Am luat cite am vrut, mai ales pt c? mai am destule prin truse.Iar de interes, nu am nimic de cî?tigat sau de pierdut, probabil multi de aici, mai practici, s? zicem , le-ar fi luat pe toate pentru revînzare.crapmaniacul scrie:Daca tot insi?ti iti spun mai multe. L-am sunat pe domnul care are magazinul in piata Obor lâng? electrice si mi-a confirmat ca nu a avut de curând la vânzare asemenea linguri si ca in nici un caz nu era nebun sa le dea cu 3-5 lei bucata ... L-a bufnit râsul când a auzit întrebarea mea de-a dreptul pueril? ... Chiar nu stiu ce urmaresti sau daca ai vreun interes ... Si vorba unui coleg, daca gaseai asemenea linguri la 3-5 lei, nu cred ca mai iertai vreuna, luai tot la pachet ... Vreau si eu sa cump?r cu 3-5 lei ca doar cu 25-30 Ron am g?sit ... Spor !kleniacul scrie:Du-te la magazinul de pescuit din Obor, piata de electrice, vorbeste cu domnul de acolo, intreab?-l la ce pre? le-a vindut, apoi te astept cu scuzele de rigoare, Faptul c? nu au ajuns la tine nu înseamn? c? mint.Pot s?-?i trimit si o poz? cu lingurile.Sau po?i s? astep?i pîn? m? las de pescuit la ?tiuc? ?i pun toate lingurile pe care le am la vînzare, cred c? peste 100, majoritatea Gipo.crapmaniacul scrie:Horia, sa fim seriosi, nu au fost la vanzare niciodata linguri Gipo la preturile vehiculate mai sus, cu exceptia de acum 4-5 ani cand s-a inchis reteaua. Este doar o poveste aceea cu 1,5 sau 3 lei lingura ...