cumpar nanoflex 2,4 40-80 g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar nanoflex 2,4 40-80 g
cumpar nanoflex pike spin H 2,4 40-80 g
astept oferte
astept oferte
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Re: cumpar nanoflex 2,4 40-80 g
Ca sfat, contacteaza producatorul nanoflexului pe situl lor din Romania. Eu asa am procedat cu un Zander M, 2.40, 20'40 g, il aveau pe stoc si l'am primit prin posta romana in 2 zile dupa discutia telefonica. Bafta! 

Da, e interesant batul, aparitie noua pe 2012 si clar e de luat daca ma gandesc la ce poate varianta de 20-40 gr. Pe comanda vine cam in 3 saptamani asta nou, ceva de genul. Sec. hand e cam greu de gasit acum, ca nu e lansat pe piata de mult timp.
Bafta la cumparare !
Bafta la cumparare !
nou , aproape nou sau folosit , nu are importanta prea mare . sa fie in stare de functionare .
prima data incercam sa achizitionam unul mai ieftin decit la magazin tinind cont ca este timp suficient pina cind va intra in utilizare . daca nu se gaseste asta este . poate este cineva care nu mai are nevoie de el , poate se lasa cineva de pescuit , poate e cineva caruia nu ii place .......
prima data incercam sa achizitionam unul mai ieftin decit la magazin tinind cont ca este timp suficient pina cind va intra in utilizare . daca nu se gaseste asta este . poate este cineva care nu mai are nevoie de el , poate se lasa cineva de pescuit , poate e cineva caruia nu ii place .......
cumpar nanoflex 

cumpar in continuare nanoflex 2,4 m 40-80 g
PS : ,, cumpar in continuare " = eu cumpar dar de la cine ? nu vrea nimeni sa vinda ?
PS : ,, cumpar in continuare " = eu cumpar dar de la cine ? nu vrea nimeni sa vinda ?

Vrei sa ridici lazi de bere cu el? 

•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>
http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg
NU , nu pentru lazi de bere , pentru somn asa de dimineatadorin_sb scrie:Vrei sa ridici lazi de bere cu el?

cumpar indiferent de starea inelelor sau a mandrinei , plutei ! singurul lucru care imi este necesar de la bat este blankul !!!
restul de componente se pot returna vinzatorului ! dezbracarea blankului o fac eu obligatoriu !
cumpar !!!
restul de componente se pot returna vinzatorului ! dezbracarea blankului o fac eu obligatoriu !
cumpar !!!
Ti-am mai dat un sfat mai pe la inceputul topicului...Urmeaza-l si iti vei face rost de ceea ce iti doresti.