cumpar nanoflex 2,4 40-80 g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cumpar nanoflex 2,4 40-80 g
@ Calin
crede-ma ca nu imi vinde nimeni un blank nici DAM .RO nici DAM DE nici MONSTRUL . politica firmei DAM nu include vinzarea de blankuri ( am mai facut incercari si in trecut ) . mie imi trebuie DOAR BLANKUL de aceea doresc unul second hand . nu are rost sa cumpar unul nou ca sa il dezbrac in pielea goala , nu are rost sa platesc inele , mandrina , pluta care ori cum le arunc . prefer un second de la cineva care nu il agreaza sau are prea multe bete sau il vinde din diverse motive . blancul e unul superb pentru ce imi trebuie mie doar ca vine echipat cu eva in loc de pluta , alta mandrina , si fuji K (titan ) sau Kigan ti Z .
cam acestea sunt motivele pt care caut un second hand
cumpar in continuare
crede-ma ca nu imi vinde nimeni un blank nici DAM .RO nici DAM DE nici MONSTRUL . politica firmei DAM nu include vinzarea de blankuri ( am mai facut incercari si in trecut ) . mie imi trebuie DOAR BLANKUL de aceea doresc unul second hand . nu are rost sa cumpar unul nou ca sa il dezbrac in pielea goala , nu are rost sa platesc inele , mandrina , pluta care ori cum le arunc . prefer un second de la cineva care nu il agreaza sau are prea multe bete sau il vinde din diverse motive . blancul e unul superb pentru ce imi trebuie mie doar ca vine echipat cu eva in loc de pluta , alta mandrina , si fuji K (titan ) sau Kigan ti Z .
cam acestea sunt motivele pt care caut un second hand
cumpar in continuare
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
@ grey-wolf
acum te inteleg perfect. Iti doresc bafta!

acum te inteleg perfect. Iti doresc bafta!

valabil
cumpar nanoflex 2,4m 40-80 g
DOAR ACEST MODEL . NU SUNT INTERESAT DE ALTE MODELE
DOAR ACEST MODEL . NU SUNT INTERESAT DE ALTE MODELE
valabil
Ar mai fi o solutie de compromis sa zic asa, poate nu cea mai buna dar care merita putina atentie: iei un Nanoflex sec hand de 2.70 m, ori cel de 25-50 gr ori poate mai bine cel de 30-60 gr, poti umbla la maner prin scurtarea lui cu 10-15 cm si la fel si la varful lansetei tot cu 10-15 cm pana la primul inel care va fi dat jos si in locul lui vei intra cu un inel de varf Sic.
Printr-o finisare frumoasa si cu ceva rabdare si atentie poate iesi o lucrare deosebita si foarte utila.
Printr-o finisare frumoasa si cu ceva rabdare si atentie poate iesi o lucrare deosebita si foarte utila.
nu merge Vegas vreau musai 2,4 m si 40-80 g asta se modifica asa cum imi trebuie mie . restul iasa strutocamila si nu imi trebuie !
CUMPAR URGENT !!!! sariti fratilor cu oferta ca ma usuc pe picioare de grija nanoflexului
CUMPAR URGENT !!!! sariti fratilor cu oferta ca ma usuc pe picioare de grija nanoflexului

ofer 350 lei pe un bat second hand !
numai pt nanoflex 2,4 40-80 g
numai pt nanoflex 2,4 40-80 g
daca ai timp sa astepti 2 3 sapt, fa comanda la reprezentanta. asta de 30-60g e 367 lei, deci pretul va fi tot pe acolo.