Cumpar motor termic 8 sau 10cp

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Re: Cumpar motor termic 8 sau 10cp

Mesaj de kzoli » 19 Iul 2012, 19:44

ranga scrie:@Kzoli, barca e luata deja, un Zodiac de 3,10. Am pus un Mercury de 6cp(al lui Pictoru) si cu doua persoane+bagaj , iti vine sa dai la vasle. Cu o singura persoana in barca, gliseaza si merge de rupe. Proba am facut-o pe lac dar eu o voi folosi 99% pe Dunare...si cu doua persoane+bagajul aferent.
De miscat se misca si cu 6cp dar decat sa rada melcul de mine, prefer 10cp.
Mai bine dai la vasle decat sa umblii prin tribunale si eventual sa stai la racoare, dar daca tii neaparat e treaba TA. Chiar daca "scapi ", fara dosar tot iti va fi stricata ziua sau weekendul respectiv, si pentru permis tot trebuie sa dai examen... ca daca te prinde a doua oara fara permis mai bine incerci si joci la loto ca ai sanse mai mari :)
Un sfat daca se poate, "Pune mana pe carte si ia examenul! "...., apoi o sa vezi ca nici motorul de 10 cp nu iti va ajunge :)))
:respekt:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Iul 2012, 20:38

Cu siguranta o sa dau de permis dar marea problema la mine..e timpul.

Mai mare n-as avea nevoie, doar daca mi-as lua ceva de fibra, dar trebuie peridoc, inscris, timp pierdut, si multe altele...

Multumesc pentru sfaturi ! :respekt:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 20 Iul 2012, 07:09

ranga scrie: Mai mare n-as avea nevoie, doar daca mi-as lua ceva de fibra, dar trebuie peridoc, inscris, timp pierdut, si multe altele...

Multumesc pentru sfaturi ! :respekt:
O sa vezi Tu pe parcurs, dar cu barcile e ca la pescuit... incepi de mic copil cu oblete-caras si ajungi la .... :respekt:
:bere:

Scrie răspuns