@Kzoli, barca e luata deja, un Zodiac de 3,10. Am pus un Mercury de 6cp(al lui Pictoru) si cu doua persoane+bagaj , iti vine sa dai la vasle. Cu o singura persoana in barca, gliseaza si merge de rupe. Proba am facut-o pe lac dar eu o voi folosi 99% pe Dunare...si cu doua persoane+bagajul aferent.
De miscat se misca si cu 6cp dar decat sa rada melcul de mine, prefer 10cp.
Permisul e cam greu acum, din cauza timpului. Pe sectorul de Dunare unde merg eu, repet, n-am probleme cu nimeni. Iti dai seama ca si eu vreau sa iau permisul, sa pot merge unde vreau si cand vreau.
Aveam in plan o iesire pana la Sulina si ma mananca tare sa merg cu barca.
@feugen,
Am gasit un Honda, 4T, doua pistoane, schimbator pe maneta, elice cu 4 pale, din 2009. Problema e ca are 8cp. La pret e bunicel tare.
Vreau sa fac proba inainte sa vad cum se pupa cu barca.
Am gasit si eu in 2T dar nu stiu daca sa iau sau nu. Ce-i drept e mult mai ieftin dar ma gandesc la piesele de schimb.
Greutatea nu ar fi o problema pentru mine, cel putin acum. Ma intereseaza in mod special sa ma misc bine pe Dunare si sa pot cara bagaj.
Pana una alta caut o carte sa ma apuc sa citesc cate putin, poate reusesc sa dau de permis.
@nemernic,
Si eu sunt curios sa vad ce zice legea. Chiar maine ajung la Dunare si ma duc sa vorbesc cu cineva sa vad care-i treaba. Din tot ce am citit pe net despre asta, n-am resusit decat sa deduc care ar fi adevarul. Ma lamuresc pana la urma si va scriu.