Cumpar lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar lanseta
Cumpar o lanseta intre 2.30m si 2.50 m, in special pt pescuitul la jig (dar nu numai jig) in lacuri si balti.
Pot oferi in jurul sumei de 200 lei, dar, atentie, daca e ceva sa-mi placa mult mai pot suplimenta.
Pot oferi in jurul sumei de 200 lei, dar, atentie, daca e ceva sa-mi placa mult mai pot suplimenta.
- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Procyon am avut si l-am vandut deoarece nu dau din barca si ca sa-l pastrez pt un pescuit din barca de max doua ori pe an nu merita sa tin banii blocati in ea. Pt barca este foarte bun, dar de pe mal si pe unde pescuiesc eu, nu se preteaza decat de la 2.40 in sus. In rest numai de bine despre procyon.
Probabil o sa iau execelerul de 2.40m cu 7-28 gr cu toate ca nu se preteaza asa bine la jiguri...
Probabil o sa iau execelerul de 2.40m cu 7-28 gr cu toate ca nu se preteaza asa bine la jiguri...
ai vazut maver modelu nou care nu mai e acelasi blanc eu am ala vechi si e o lanseta pe un blank de exceptieBiban scrie:Am vazut azi maverul ala. E o bomba de lanseta din punctul meu de vedere, nu as da nici 100 lei pe ea.
La captures am vazut ca au lansete bune, dar pana nu pun mana pe ea nu cumpar. Mersi de sfaturi.

- stefanflorin
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/about4814-0-asc-10.html
Nu stiu daca ce ai vazut tu de zici ca e bomba e acelasi lucru cu cele vechi dar cititi si voi ce spun altii de Maver , in special Musti .
Si omul asta chiar se pricepe .
Personal am pescuit cu vreo doua modele de lansete Maver si nu mi s-au parut deloc bombe , dar fiecare cu parerea lui si cu banii lui .
Nu stiu daca ce ai vazut tu de zici ca e bomba e acelasi lucru cu cele vechi dar cititi si voi ce spun altii de Maver , in special Musti .
Si omul asta chiar se pricepe .
Personal am pescuit cu vreo doua modele de lansete Maver si nu mi s-au parut deloc bombe , dar fiecare cu parerea lui si cu banii lui .