Cumpar lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
- amator_100%
- utilizator nou
ma bag si eu in seama cu :
Lanseta Cherrywood SIC 2,40M 8-25Gr
Lungime: 2,40m
Numar elemente: 2
Material: carbon de inalta modularitate
Actiune: MH
Pret: ~120 ron
==========
Nu am avut-o dar din ce am citit pe forumuri este o lanseta mai mult M.
Este si in varianta de 2.70m 9-28gr ~160ron
Lanseta Cherrywood SIC 2,40M 8-25Gr
Lungime: 2,40m
Numar elemente: 2
Material: carbon de inalta modularitate
Actiune: MH
Pret: ~120 ron
==========
Nu am avut-o dar din ce am citit pe forumuri este o lanseta mai mult M.
Este si in varianta de 2.70m 9-28gr ~160ron
pescar amator
Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, sunt foarte cuminte. Dar si cand ies din spital....
Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, sunt foarte cuminte. Dar si cand ies din spital....
- amator_100%
- utilizator nou
Imi cer scuze ca m-am bagat in aceasta discutie deoarece cred ca sunt cel mai putin in masura sa sugerez (cu atit mai mult sa dau sfaturi), eu neavind pina la aceasta data decit 3 bete : o germina standard, liniaeffe 3003 si un zelco trophy st 3100.Biban scrie:amator_100%, am avut modelul ala; in primul rand este foarte grea pt dimensiunea ei, are peste 200 gr, in al doilea rand este un maturoi fara urma de sezitivitate.
Vroiam numai sa sugerez ca exista si acel tip (la un pret decent), despre care am citit pe niste review-uri bune.
pescar amator