Cumpar lanseta serie sau custom...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar lanseta serie sau custom...
Cumpar o lanseta cu urm. caracteristici:lungime:2,30- 2,40 din (din doua parti egale),inele fuji,mandrina fuji IPs (fixarea mulinetei:se stringe din spre virf),lungimea minerului sa nu depaseasca 33cm.O comparatie:asemanator cu un shimano speed master de 2,40 (15-40g),dar eu o vreau mai solida o idee (cea de 15-40g mi se pare un pic balangacioasa).Daca gasesc si custom nu ma supar, suma disp.in jur de 700 roni.Astept oferte.Precizez ca lanseta sa fie noua sau in stare foarte buna!
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Re: Cumpar lanseta serie sau custom...
toate lansetele Shimano concepute pentru piata europeana au in compozitia blankului biofibra(ceea ce le face mult mai moi decat alte lansete din aceeasi clasa de putere).
pe langa asta talonul este prea lung,mult prea lung,incomod pe intepare
nu exista asemanare intre el si modelele pentru piata japoneza
pe langa asta talonul este prea lung,mult prea lung,incomod pe intepare
nu exista asemanare intre el si modelele pentru piata japoneza
Da,asa ests Adrian99 de acea doresc o lanseta cu talonul max 33-35cm si sa fie o idee mai rigida ca speed-ul de 2,40m 15-40g.Nu stiu cum se prezinta cel de 2,40m 20-50g am incercat sa obtin niste inf. dar nu am reusit...
Era un Berkley Pulse 2.4m 15-50g 2 buc (modelul vechi) la vanzare pe forum. Manerul din EVA (split grip) si mandrina nu sunt cum vrei tu, dar lanseta este rigida.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
20-50 deja este din categoria Heavy.
ovidiu(xxx)are(avea)asa ceva si-o folosea pe Dunare cu jiguri grele
nu stiu cat de rapida este fata de 15-40.
ovidiu(xxx)are(avea)asa ceva si-o folosea pe Dunare cu jiguri grele
nu stiu cat de rapida este fata de 15-40.
n-ai specificat puterea de aruncare
am inteles,fast sau extra-fast
neaparat 7'6" sau 8'0"?
se poate si mai lunga?
pentru ce?jig,reactive?
am inteles,fast sau extra-fast
neaparat 7'6" sau 8'0"?
se poate si mai lunga?
pentru ce?jig,reactive?
@ Robert , esti fan speedmaster din cate vad eu ...
am discutat si cand am luat thrilurile de la tine ....
la speedul meu am avut un accident si mi-a plecat 10 cm din varf .......am pus un inel de varf si surpriza .....am alta actiune ...mult mai faina ca inainte .....si al meu e acum 2.30 lungime si 10-30g ..sau cel putin era 10-30:)....

am discutat si cand am luat thrilurile de la tine ....
la speedul meu am avut un accident si mi-a plecat 10 cm din varf .......am pus un inel de varf si surpriza .....am alta actiune ...mult mai faina ca inainte .....si al meu e acum 2.30 lungime si 10-30g ..sau cel putin era 10-30:)....
Am pus mina pe un Berkley puls si cel vechi si cel nou, amindoua sint rangi nici chiar asa,am un speed care a avut un accident asa l-am luat, lipseste cam 10cm din virf ,cotorul find foarte lung am taiat din el egalizindul cu virful are undeva la 2,30m a devenit mai tare in virf dar totusi nu este pe placul meu pentru ca este tot balangacioasa.