Cumpar lanseta serie sau custom...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar lanseta serie sau custom...
Am pus mina pe un Berkley puls si cel vechi si cel nou, amindoua sint rangi nici chiar asa,am un speed care a avut un accident asa l-am luat, lipseste cam 10cm din virf ,cotorul find foarte lung am taiat din el egalizindul cu virful are undeva la 2,30m a devenit mai tare in virf dar totusi nu este pe placul meu pentru ca este tot balangacioasa.Putere de aruncare 7-35g.,pentru table si uneori jiguri(10g).
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
am si pulse-ul vechi care este ranga cum spui dar si speedmaster 2,7 20-50 si este in comparatie ceva mai moale pe varf de poti arunca si ceva voblere dar in nici un caz balangacios...acum poate 2,40-le sa fie!
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
- stefanflorin
- veteran
arunca un ochi pe un Sakura Shinjin daca ai unde, ca-s misto.
Urasc atarnatorii!
repet:senzatia de "balanganiciune"apare la toate modelele Shimano care au in compozitie bio-fibra.
un mare pas inapoi(dupa mine)facut de cei de la Shimano pentru piata europeana
incomparabile cu cele pentru piata japoneza
un mare pas inapoi(dupa mine)facut de cei de la Shimano pentru piata europeana
incomparabile cu cele pentru piata japoneza
Astept oferte in continuare...,sorinB,te rog spune o parere de- a ta din cite am inteles TU ai speed master-uri,diferenta dintre speed-ul de 2,40m 15-40g si speed-ul de 2,40m 20-50g.Multumesc.
Robert,robert tl scrie:Astept oferte in continuare...,sorinB,te rog spune o parere de- a ta din cite am inteles TU ai speed master-uri,diferenta dintre speed-ul de 2,40m 15-40g si speed-ul de 2,40m 20-50g.Multumesc.
din pacate nu am avut Speedmaster de 2,40 m...
Am avut de 2,70m 15-40 gr, am avut 2,70 m 20-50 gr ( preferata mea), si inca am 2,70 m 50-100 gr...
La 2,70m diferenta intre 15-40 gr si 20-50 gr diferenta e mare, in sensul ca 15-40 e moale rau fata de 20-50 gr...
Speed-ul de 2,70m si 20-50 gr il foloseam la orice, de la rotative ( mai rar) de 4-5 gr, pana la jiguri de 28 gr...
Are actiune fast ( probabil si la 2,40m e la fel), e foarte usoara ptr puterea ei, si e cam ranga ( mie astea imi plac)...
Vorbesc de Speed-ul vechi, cel cu manerul asta:

Speedmasterul model nou e construit mai grosolan decat cel vechi... si are manerul dintr-o bucata...
Mi-a placut mult de tot modelul vechi, acum as lua unul model vechi, dar modelul nou nu as lua...
Cam asta e cu Speedmasterul, oricum ramane lanseta preferata, chiar daca ptr unii nu e asa, dar gusturile nu se discuta

Numa' bine si fir intins!
Astept oferte.
-
- veteran
Un Antares de 2,40 m te intereseaza?
Modelul vechi!
Modelul vechi!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
salut,robert tl scrie:Astept oferte.
ai mp

Am raspuns la mp-uri.