Cumpar Jiguri turnate

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Vegas_75
veteran
veteran

Cumpar Jiguri turnate

Mesaj de Vegas_75 » 17 Mai 2011, 12:10

Cumpar Jiguri gata turnate gramaje 7 gr - 12 gr cu carlige de calitate Barbarian sau Gamakatsu marimea 3/0 si 4/0 , cantitatea 30-40 bucati sau posibil mai multe.

Astept oferte pe MP.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Mai 2011, 12:48

Ma bag si eu la o comanda de genul .....

carlige 4/0 - 40 gr - 20 buc
........ 5/0 - 50 gr - 20 buc

p.s.: posibil mai multe, depinde de $
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 17 Mai 2011, 12:49

Vezi ca sunt jiguri pe carlige Owner la xxx, preturi foarte bune... :wink:

Vegas_75
veteran
veteran

..

Mesaj de Vegas_75 » 17 Mai 2011, 13:13

sorinB

Multumesc ptr indrumare ! Chiar am vazut acolo un model JigNatur facut de Eurojig la 1 Ron bucata cu sarma ceva mai groasa , dar nu scrie ce carlig are ... aduce a barbarian dar cine stie ...

Aveti idee de calitatea acestor jiguri turnate sau raman pe Owner ? Nu vreau Owner ca d-astea am deja , vreau unele cu sarma mai groasa ca daca imi da un somotei pe la 6-7 kg mi-e ca imi indreapta lita aia de la Owner .... Ce parere aveti ? Exagerez ?

Ionut the carp
veteran
veteran

Re: ..

Mesaj de Ionut the carp » 17 Mai 2011, 13:17

Vegas_75 scrie:sorinB

Multumesc ptr indrumare ! Chiar am vazut acolo un model JigNatur facut de Eurojig la 1 Ron bucata cu sarma ceva mai groasa , dar nu scrie ce carlig are ... aduce a barbarian dar cine stie ...

Aveti idee de calitatea acestor jiguri turnate sau raman pe Owner ? Nu vreau Owner ca d-astea am deja , vreau unele cu sarma mai groasa ca daca imi da un somotei pe la 6-7 kg mi-e ca imi indreapta lita aia de la Owner .... Ce parere aveti ? Exagerez ?
stai linistit... am scos pesti de 10-15-20kg cu carlige nr. 6, nu 2/0 sau 3/0 sau 5/0 :) singura lor problema nu ca se dezdoaie dar se mai rup... in peste pana acum nu mi s'a intamplat (in vara fac vreo 2 ani de cand pescuiesc exclusiv cu ele)... in agatatura da :) Cele de la euro jig tre sa le iei bine de tot la pila... adica nu stiu dar nu le'as recomanda :)

peacok_bass
utilizator constant
utilizator constant

Jiguri grele...

Mesaj de peacok_bass » 17 Mai 2011, 13:47

Pot turna jiguri de 28, 42 grame pe carlige 4/0 si 56, 84 grame pe 5/0.
Carligele sunt mustad 32786 BLN, cu tija la 60 de grade, si cine le cunoaste stie ca sunt solide (nu am reusit sa rup niciunul pana acum) si cu spinul extrem de bine ascutit, rezistent bine de tot la pietre.
Pentru doritori, vb. pe pm.

P.S. Intradevar, eurojigurile sunt ieftine, batoase, dar alte satisfactii nu am avut de la ele!

peacok_bass
utilizator constant
utilizator constant

Jiguri...

Mesaj de peacok_bass » 17 Mai 2011, 13:48

Bile, ca asta uitasem sa precizez!

Vegas_75
veteran
veteran

..

Mesaj de Vegas_75 » 17 Mai 2011, 13:56

Ionut the carp

Am inteles ce vrei sa spui si nu contest ce zici insa am niste carlige de la Jaxon si unele Owner 2/0 , 3/0 si 4/0 si estimam eu ca daca m-ar incerca o moaca mai impanata de 5-6 kg , e posibil sa se cracaneze sarma aia si sa-i sara din gura. Am vazut ca au tendinta de a fi usor elastice , asta le scoate din agatatura si ma gandeam eu ca uneori si din gura pestelui , dar e posibil sa ma insel. Asta e motivul ptr care m-as fi indreptat catre Barbarian care e clar ca sunt mai tapene si odata infipte in ceva , ori scoti acel ceva din apa ori se duce firul ... carligul nu mai iese.

Sarma e lunga la carligele astea clasice de jiguri 3/0 si devine elastica , nu e ca la carligele de crap spre exemplu unde e infinit mai greu sa se curbeze.

Deci imi sugerati sa raman pe Jaxon , Owner , doesn't matter, si sa nu ma duc catre Barbarian ? Si atunci astea ptr ce naiba se folosesc , ptr pescuit marin ??!!??

Multam anticipativ si expectativ !

Vegas_75
veteran
veteran

..

Mesaj de Vegas_75 » 17 Mai 2011, 14:00

peacok_bass

Prea grele jigurile alea ptr ce am eu nevoie , mai subtiri n-ai ? Adica mai usoare pe la 7 gr , 10 gr , 12 gr ? Nu merg pe rauri sau la Dunare si n-am nevoie de greutati asa mari .

Merci !

peacok_bass
utilizator constant
utilizator constant

Jiguri...

Mesaj de peacok_bass » 17 Mai 2011, 14:05

Barbarian-urile astea au sarma f. groasa (grosolana as zice), tija (mult) prea lunga si inteapa doar daca le ascuti bine.
Pentru shaduri mari de tot (de la 5 inch in sus) eu le-as folosi, da' nu prea am la ce, sincer!
Ca somnul il gasim dand dupa salau, si nu stiu daca iti vine sa tarai non stop numai shaduri supradimensionate, gandindu-ma la strapii ce fug din calea lor.
In fine, e pur o parere personala, insa ar fi bine sa te uiti sa vezi ce lungime are tija unui barbarian de 4/0 sau 5/0, si sa te hotarasti dupa.
Super Owner-urile, da' am avut doua dezdoite (5/0) in drill, iar celelalte imi stau acum in trusa. Cel putin pentru mine, compromisul se numeste mustadul pe care l-am mentionat mai sus, care pana acum are cam ceea ce imi doresc de la un pescuit cu jiguir grele!
Cam atat, stima!

Scrie răspuns