Cumpar Jiguri turnate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Jiguri...
Vegas, am saboti sau bile de la 0,8 la 21 de grame.
Re: Jiguri grele...
salut,peacok_bass scrie:Pot turna jiguri de 28, 42 grame pe carlige 4/0 si 56, 84 grame pe 5/0.
Carligele sunt mustad 32786 BLN, cu tija la 60 de grade, si cine le cunoaste stie ca sunt solide (nu am reusit sa rup niciunul pana acum) si cu spinul extrem de bine ascutit, rezistent bine de tot la pietre.
Pentru doritori, vb. pe pm.
P.S. Intradevar, eurojigurile sunt ieftine, batoase, dar alte satisfactii nu am avut de la ele!
trimite-mi, te rog, un MP cu preturile si zona unde stai
multam

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
..
peacok_bass
Doctore niste bile ma intereseaza , nu , nu din alea de tras pe nanau, ci din alea turnate de tine cu Mustaduri din alea pe care le lauzi.
Da-mi si mie pe MP niste scoruri ptr o cantitate de 20 - 30 bucati , 3/0 marimea, jumatate sa fie 7 gr si jumatate 10 gr. Si detaliile legate de locatia din Buc. sa ne vedem la ochi.
Iti multumesc si astept !
Doctore niste bile ma intereseaza , nu , nu din alea de tras pe nanau, ci din alea turnate de tine cu Mustaduri din alea pe care le lauzi.
Da-mi si mie pe MP niste scoruri ptr o cantitate de 20 - 30 bucati , 3/0 marimea, jumatate sa fie 7 gr si jumatate 10 gr. Si detaliile legate de locatia din Buc. sa ne vedem la ochi.
Iti multumesc si astept !
-
- utilizator constant
jiguri...
Vegas, din pacate nu am decat de 4/0 si 5/0 din mustadurile mentionate, asta ca asa....o cere matrita (de la 28 la 84 de grame).
Imi pare rau, si eu mi-as dori gramaj mai mic pe carligele astea, da' nu am cu ce (deocamdata)!
Stima!
Imi pare rau, si eu mi-as dori gramaj mai mic pe carligele astea, da' nu am cu ce (deocamdata)!
Stima!

-
- utilizator constant
Jiguri grele
@Nemernic, ai mp.
Re: Jiguri grele
Si tu.....peacok_bass scrie:@Nemernic, ai mp.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran