CUMPAR INFINITY Q3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
CUMPAR INFINITY Q3000
Cumpar mulineta DAIWA INFINITY Q3000(nu zaion!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. noua(sau pe acolo)!!!
TUDOR COSMIN: 0766 237 563
P.S. noua(sau pe acolo)!!!
TUDOR COSMIN: 0766 237 563
-
- senior
Re: CUMPAR INFINITY Q3000
ADMIN,cat mai trebuie sa nu mai fiu "junior" din 2005??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nu vechimea e importanta ci numarul de postari. cu cat ai mai multe, cu atat cresti in "grad".
-
- senior
daca dau 240 mesaje+ ce am= smecher ca DUMNEAVOASTRA?????????????????????????????????
-
- senior
la grad dau 241!!!
cred ca devi ,, membru " dupa 100 postari pe forum . vechimea nu are importanta .Tudor Cosmin scrie:ADMIN,cat mai trebuie sa nu mai fiu "junior" din 2005??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nici ironiile , nici smecheria
spor la cumparat
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Tudore, daca eu pescuiesc din 2005 si am iesit in 7 ani la pescuit de 40 ori, iar unul pescuieste din 2009 si a iesit la pescuit de 500 de ori ... cine e juniorul si cine e veteranul ? 

-
- senior
"DEVII"!!!grey-wolf scrie:cred ca devi ,, membru " dupa 100 postari pe forum . vechimea nu are importanta .Tudor Cosmin scrie:ADMIN,cat mai trebuie sa nu mai fiu "junior" din 2005??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nici ironiile , nici smecheria
spor la cumparat
smechere!!!
am "CARTE" cat nu ai tu rulmenti la toate mulinetele tale!!!
-
- senior
@BOGDAN
vorbeam de "pescuitul" pe forum!!!
vorbeam de "pescuitul" pe forum!!!
se vede ca ai carte ! iti lipseste bunul simt
PS stai junior ca stai bine , se vede ca te roade si pe masura ce te roade devii tot mai mic si mai mic . poti sa imi multumesti ca ai mai facut o postare .

PS stai junior ca stai bine , se vede ca te roade si pe masura ce te roade devii tot mai mic si mai mic . poti sa imi multumesti ca ai mai facut o postare .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !