Tudor Cosmin scrie:
Devin tot mai mare!!!
Un cunilingus din partea ta(sau pt tine),, si """"""""DEVI""""""""" tot mai mic!!!
hai sa iti explic de ce esti TU JUNIOR MEMBER si ce inseamna asta in cazul TAU
JUNIOR - adica copil mic - adica tinc - adica mucos
MEMBER - adica membru - adica organ - adica o puta
JUNIOR MEMBER - IN CAZUL TAU -mucea sau puta mica care crezi ca ti se potriveste mai bine
se vede clar ca esti frustrat de faptul ca esti mucea ( puta mica

) adica junior ! cind mai multi oameni iti explica de ce esti ,,junior member " pe mai multe topicuri tu trebuie sa te simti ofuscat , sa fi ironic si sa ii acuzi de smecherie .
Tudor Cosmin scrie:
"DEVII"!!!
smechere!!!
am "CARTE" cat nu ai tu rulmenti la toate mulinetele tale!!!
Da se vede ca ai CARTE totusi eu sunt convins ca TU esti o carte ! 2 de DUBA
,,smechere "

esti obsedat de cuvintul smecher ? esti un retard care il pupa in fund pe Guta si Salam si ai invatat de la ei ca ,,e" bine sa fi smecher ? te regasesti in operele lor ?
Tudor Cosmin scrie:
si apropo: am cupe in pescuit de nu ai tu inele pe lansete!!!
si apropo: campion national 2011!!!
si apropo:cumpar mulineta smechera!!!
Puta Mica , frustratule ! ti-au murit laudatorii ? simti nevoia permanenta sa arati lumii cit esti tu de smecher , ce lucruri marete ai citi rulmenti si cite inele ? MANELISTULEEEEEEEE
poti sa te satisfaci singur smechere ! cu inele cu rulmenti din aia smecheri ca tine ! esti campion national la crap ? Ei si ? mare Ca CAT ! ma pipi pe cupa ta !
vrei mulineta smechera SECOND HAND campionule , bazatule , mirificule , cititule , smechere ?( milogule ?

) dupa ce prapad ai facut din Stella aia ? energoteam cu rulmenti de plastic falsificat in china si e prea mult pentru smecherul din tine .
hai ca m-am jucat destul cu tine si cu jucariile tale asa ca MA PIs PE JUCARIILE TALE ! NU ma mai joc cu tine

ramii singur si te joaca linistit NU BAGA MINUTA IN GURITA ! SPALA-TE PE MINUTE !
PS 1 ai bagat deja mina in gura

poti sa te speli si pe dinti
PS 2 Barbatii pleaca la pescuit acum , tu JUNIOR sa fi cuminte , cind mai cresti iti povestesc cum se prinde stiuca si alti rapitori . tu spala jucariile si prinde carasei ca sunt smecheri .