CUMPAR INFINITY Q3000

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Tudor Cosmin
senior
senior

Re: CUMPAR INFINITY Q3000

Mesaj de Tudor Cosmin » 28 Dec 2012, 23:41

grey-wolf scrie:se vede ca ai carte ! iti lipseste bunul simt :arrow:

PS stai junior ca stai bine , se vede ca te roade si pe masura ce te roade devii tot mai mic si mai mic . poti sa imi multumesti ca ai mai facut o postare .
Devin tot mai mare!!!
Un cunilingus din partea ta(sau pt tine),, si """"""""DEVI""""""""" tot mai mic!!!
si apropo: am cupe in pescuit de nu ai tu inele pe lansete!!!
si apropo: campion national 2011!!!
si apropo:cumpar mulineta smechera!!!

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 29 Dec 2012, 00:16

experienta halieutica nu are nimic in comun cu „rangul” dat de forum ...

nu cred ca e altul in Romania care sa aiba mai multe cupe de spinning ca Laurentiu Andronic ... daca nici el nu-i veteran, cine dracu o mai fi ... si totusi are rangul de „member” :P

Tudor Cosmin
senior
senior

Mesaj de Tudor Cosmin » 29 Dec 2012, 00:42

bogdan82 scrie:experienta halieutica nu are nimic in comun cu „rangul” dat de forum ...

nu cred ca e altul in Romania care sa aiba mai multe cupe de spinning ca Laurentiu Andronic ... daca nici el nu-i veteran, cine dracu o mai fi ... si totusi are rangul de „member” :P
Eu am cupe in CARP-FISHING!!!!
Respect DL LAURENTIU ANDRONIC!!!(mai ne si cunoastem)
Plus de asta eu vorbeam de cupele mele, comparandu-le cu inelele(cantitatea si calitatea) dumneavoastra. Asa ca nu mai adaugati nume"grele" din "FISHINGUL" romanesc(respect), doar sa va "scoateti"!!!
inca o postare!!!

Tudor Cosmin
senior
senior

Mesaj de Tudor Cosmin » 29 Dec 2012, 00:48

si apropo de halieutic: eu fac foarte mult angling!!!

Tudor Cosmin
senior
senior

Mesaj de Tudor Cosmin » 29 Dec 2012, 00:54

Tudor Cosmin scrie:
bogdan82 scrie:experienta halieutica nu are nimic in comun cu „rangul” dat de forum ...

Eu am cupe in CARP-FISHING!!!!
Respect DL LAURENTIU ANDRONIC!!!(mai ne si cunoastem)
Plus de asta eu vorbeam de cupele mele, comparandu-le cu inelele(cantitatea si calitatea) dumneavoastra. Asa ca nu mai adaugati nume"grele" din "FISHINGUL" romanesc(respect), doar sa va "scoateti"!!!
inca o postare!!!
acum totusi vorbeam cu :
grey-wolf
veteran

scuzati!!!
el era cel rau!!! :lol: :lol: :lol:

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 29 Dec 2012, 01:12

Daca contributia ta la acest forum este minima, eu zic ca ar fi de bun simt sa nu te ratoiesti la moderatori in timp ce-ti vinzi marfa ...

Nu ti-a contestat nimeni experienta, doar atitudinea.

Nu stiu ce sugerezi, dar „halieutic” este un cuvant cat se poate de neaos
http://dexonline.ro/definitie/halieutic

Nu arunca nimeni cu nume grele, mi-am pomenit doar un prieten :D

Noapte buna .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Dec 2012, 01:12

...vezi ca ti se usuca boilisurile pe balcon :arrow:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 29 Dec 2012, 04:22

Tudor Cosmin scrie: Devin tot mai mare!!!
Un cunilingus din partea ta(sau pt tine),, si """"""""DEVI""""""""" tot mai mic!!!

hai sa iti explic de ce esti TU JUNIOR MEMBER si ce inseamna asta in cazul TAU
JUNIOR - adica copil mic - adica tinc - adica mucos
MEMBER - adica membru - adica organ - adica o puta
JUNIOR MEMBER - IN CAZUL TAU -mucea sau puta mica care crezi ca ti se potriveste mai bine
se vede clar ca esti frustrat de faptul ca esti mucea ( puta mica :lol: ) adica junior ! cind mai multi oameni iti explica de ce esti ,,junior member " pe mai multe topicuri tu trebuie sa te simti ofuscat , sa fi ironic si sa ii acuzi de smecherie .
Tudor Cosmin scrie: "DEVII"!!!
smechere!!!
am "CARTE" cat nu ai tu rulmenti la toate mulinetele tale!!!
Da se vede ca ai CARTE totusi eu sunt convins ca TU esti o carte ! 2 de DUBA :lol: :lol:
,,smechere " :lol: esti obsedat de cuvintul smecher ? esti un retard care il pupa in fund pe Guta si Salam si ai invatat de la ei ca ,,e" bine sa fi smecher ? te regasesti in operele lor ?
Tudor Cosmin scrie: si apropo: am cupe in pescuit de nu ai tu inele pe lansete!!!
Puta Mica , frustratule ! ti-au murit laudatorii ? simti nevoia permanenta sa arati lumii cit esti tu de smecher , ce lucruri marete ai citi rulmenti si cite inele ? MANELISTULEEEEEEEE
poti sa te satisfaci singur smechere ! cu inele cu rulmenti din aia smecheri ca tine ! esti campion national la crap ? Ei si ? mare Ca CAT ! ma pipi pe cupa ta !
vrei mulineta smechera SECOND HAND campionule , bazatule , mirificule , cititule , smechere ?( milogule ? :roll: ) dupa ce prapad ai facut din Stella aia ? energoteam cu rulmenti de plastic falsificat in china si e prea mult pentru smecherul din tine .

hai ca m-am jucat destul cu tine si cu jucariile tale asa ca MA PIs PE JUCARIILE TALE ! NU ma mai joc cu tine :lol: ramii singur si te joaca linistit NU BAGA MINUTA IN GURITA ! SPALA-TE PE MINUTE !

:lol: :lol: :lol:

PS 1 ai bagat deja mina in gura :respekt: poti sa te speli si pe dinti :lol: :lol: :lol:

PS 2 Barbatii pleaca la pescuit acum , tu JUNIOR sa fi cuminte , cind mai cresti iti povestesc cum se prinde stiuca si alti rapitori . tu spala jucariile si prinde carasei ca sunt smecheri .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 29 Dec 2012, 04:39

ca sa nu fiu off topic total

http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=15548

daiwa infinity q xp 3000 . cred ca e suficient de smechera .
nu sunt eu vinzatorul si nici nu am nici o legatura cu aceasta vinzare . asta ca sa nu il suni pe om si sa ii propui un cunilingus din partea ta .

spor la cumparat
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Tudor Cosmin
senior
senior

Mesaj de Tudor Cosmin » 29 Dec 2012, 08:19

grey-wolf scrie:
Tudor Cosmin scrie: Devin tot mai mare!!!

hai sa iti explic de ce esti TU JUNIOR MEMBER si ce inseamna asta in cazul TAU
JUNIOR - adica copil mic - adica tinc - adica mucos
MEMBER - adica membru - adica organ - adica o puta
JUNIOR MEMBER - IN CAZUL TAU -mucea sau puta mica care crezi ca ti se potriveste mai bine
se vede clar ca esti frustrat de faptul ca esti mucea ( puta mica :lol: ) adica junior ! cind mai multi oameni iti explica de ce esti ,,junior member " pe mai multe topicuri tu trebuie sa te simti ofuscat , sa fi ironic si sa ii acuzi de smecherie .
Tudor Cosmin scrie: "DEVII"!!!
smechere!!!
am "CARTE" cat nu ai tu rulmenti la toate mulinetele tale!!!
Da se vede ca ai CARTE totusi eu sunt convins ca TU esti o carte ! 2 de DUBA :lol: :lol:
,,smechere " :lol: esti obsedat de cuvintul smecher ? esti un retard care il pupa in fund pe Guta si Salam si ai invatat de la ei ca ,,e" bine sa fi smecher ? te regasesti in operele lor ?
Tudor Cosmin scrie: si apropo: am cupe in pescuit de nu ai tu inele pe lansete!!!
Puta Mica , frustratule ! ti-au murit laudatorii ? simti nevoia permanenta sa arati lumii cit esti tu de smecher , ce lucruri marete ai citi rulmenti si cite inele ? MANELISTULEEEEEEEE
poti sa te satisfaci singur smechere ! cu inele cu rulmenti din aia smecheri ca tine ! esti campion national la crap ? Ei si ? mare Ca CAT ! ma pipi pe cupa ta !
vrei mulineta smechera SECOND HAND campionule , bazatule , mirificule , cititule , smechere ?( milogule ? :roll: ) dupa ce prapad ai facut din Stella aia ? energoteam cu rulmenti de plastic falsificat in china si e prea mult pentru smecherul din tine .

hai ca m-am jucat destul cu tine si cu jucariile tale asa ca MA PIs PE JUCARIILE TALE ! NU ma mai joc cu tine :lol: ramii singur si te joaca linistit NU BAGA MINUTA IN GURITA ! SPALA-TE PE MINUTE !

:lol: :lol: :lol:

PS 1 ai bagat deja mina in gura :respekt: poti sa te speli si pe dinti :lol: :lol: :lol:

PS 2 Barbatii pleaca la pescuit acum , tu JUNIOR sa fi cuminte , cind mai cresti iti povestesc cum se prinde stiuca si alti rapitori . tu spala jucariile si prinde carasei ca sunt smecheri .
1. nu ascult asa ceva!!!
2 .Stella nu e a mea!!!
3. vreau mulineta noua(din pacate nu se mai fabrica q3000)(nu zaion)!!!
4. esti dus.........

Scrie răspuns