Cumpar bat match si/sau mulineta

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

lucalucian
senior
senior

Cumpar bat match si/sau mulineta

Mesaj de lucalucian » 27 Ian 2011, 20:00

Vreau un bat cu actiune progresiva, usor, parabolic sau semiparabolic, dupa buget - in jur de 150 de lei cu transport.
Mulineta la fel - max 150 lei cu transport.
Accept tub de transport bonus :D.

De asemenea as prefera sa fie ET Competition Match sau Maver Diamond Flash.

Lungime 3,90 sau 4,20 -> nu vreau 4,50.

Va multumesc si astept oferte.

PS. Pot sa dau cu el si la biban :D

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 27 Ian 2011, 21:20

salut
am eu un EnergoTeam Silver Match,il am de anul trecut in primavara si l-am folosit de vreo 2 ori cred...
daca te intereseaza vb pe privat

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 27 Ian 2011, 23:29

Iti pot oferi la 300 de ron:

Lanseta Daiwa Aqualite SensorFloat - 3.90m, actiune 10-35gr. (in tzipla si cu garantie valabila 1,5 ani) - nu a vazut apa inca.

http://www.daiwa-cormoran.info/dw/en/67 ... -model.htm

Mulineta Cormoran Corcast Super Match 4 Pif cu 2 tamburi de rezerva.

http://www.xxx.ro/mulineta-c ... 741a337243

Transportul insa nu il includ in pret.

Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 28 Ian 2011, 09:10

Multumesc de oferte, pana acum nu prea vreau :).
Pretul de 150 nu este batut in cuie.

Daca e cineva din Bucuresti, se poate si fara transport, am 2 prieteni din Bucuresti care mai vin la 1 saptamana 2, in Craiova.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 28 Ian 2011, 09:47

S-o crezi tu ca le iau moca ma......iti iau triplu fata de curier :lol:
Urasc atarnatorii!

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 28 Ian 2011, 12:41

Pai eu sunt din Bucuresti. Nu te intereseaza? Nu le-am folosit deloc, lanseta cel putin este neatinsa. Mulineta are 2 partide de spinning la biban la activ.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 28 Ian 2011, 13:14

Raspund in numele lui ca mi-e amic: omu vrea bat de match/sheffield/a l'anglaise cum naiba i-o mai zice. Ce vinzi tu intr-adevar sa vrea a fi un bat de pluta, insa e ceva tipic englezesc, un bat heavy gen avon, care e conceput pt pescuitul pestilor mai mari in mal, langa nuferi, stuf, copaci, si care iti da un plus de putere cand vrei sa-i extragi acolo. Am si eu ceva similar si iti zic ca desi si-ar face treaba la pluta nu e ce cauta el, ceva finut, suficient de sensibil ca sa poata fi folosit cu fire subtiri si la pesti de talie mai mica. I-ai pus un pret foarte bun, insa nu e pt el.
PS: posibil sa vrea mulineta....
Urasc atarnatorii!

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 29 Ian 2011, 02:04

maver diamond flash 3,90

totalfishing de-ar avea
nou de la ei as lua
garantie ar avea

si cu toti ne-am bucura :D

hup :)

kiske13
veteran
veteran

Mesaj de kiske13 » 29 Ian 2011, 10:54

Daca vrei ceva cu caracter "englezesc" cauta un Korum, Perfect sau Spro Walter series, Top Mix etc.. Maverul amintit de tine nu are actiune parabolica.
Dar voi stiti. Se pare ca la noi alte branduri decat Shimano, Maver sau Trabucco nu exista.

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 29 Ian 2011, 13:42

Stefan Florin

Pai daca vrea ceva finutz si cu varf sensibil si care poate fi folosit atat la pesti mici cat si cei de talie mare, e exact ce-i trebuie: SensorFloat-ul. Inseamna ca nu ai tinut niciodata un Daiwa Aqualite Sensor Float in mana. Este o lanseta sensibila, cu varf din blacktor de carbon plin, cu maner reglabil pe lungimea manerului din pluta portugheza. Cred ca tu confunzi cu modelul Daiwa Aqualite Power Float, care este de putere si pesti barosani. Eu asa ceva caut, am luat Sensor Floatul nestiind cat de fina este, pentru ca dau foarte rar la match si atunci cand dau, dau numai la crap, caras, lin. Asta merge folosit si la oblete, babusca, rosioara si alti pesti de talie mai mica. O sa fac niste poze cu varful mai ales.

Numai bine,
Cosmin

Scrie răspuns