numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
lucalucian
- senior

domne eu nu ma dau expert, n-am pescuit niciodata cu un match, ci doar la stilu match am pescuit acu 2 luni cu feederu meu cu varful rigid (de carbon) si de atunci mi-a placut

.
Se simtea foarte bine, dar totusi feederu are actiune fast, e rigid.
E vorba despre maver genesis black ice 3,60.
La match vreau sa aibe 13 inele , sa fie usor, pret convenabil, si semiparabolic sau parabolic.
-
kiske13
- veteran

Salut
Nimeni nu este expert. Intotdeauna se gaseste unul mai bun.
Dar poate exista viata si dupa Maver. Iar in legatura cu energoteam, pot sa-ti spun ca este mai recunoscut in Romania decat la ei acasa, datorita dumpingului.
Bafta la alegerea sculei.
-
badea lucian
- senior

Tizule!!! sa inteleg ca "NU"
- Chiar vrei ceva...!?
-
kleniacul
- veteran

Poti incerca de la baracuda un bat de match si mulineta baracuda dream 1000,parca.Eu le am pe amindoua ,batul nu e chiar de finete,arunca de la 5 g,virful are o actiune rapida,Mulineta seamana f bine cu una de spinning.Aplicatii suplimentare pt ambele:spinning la avat pe olt ,ne-a dat clasa un localnic ,ne trebuia un bat mai lung,noi aveam bete scurte de spin,deasemeni poti da pe sub maluri la stiuca,direct peste stuf si la baza lui,adica sub picioarele tale,cu voblere sau table.Mai de mult am citit de vijelie pe net ca dadea asa la clean pe neajlov.
-
kleniacul
- veteran

baracuda match 3903 onset float,arunca 5-18 g.Ar trebui sa te incadrezi in maxim 300 ron
-
cosmin81
- veteran

Desi Daiwa Aqualite Sensor Float e dat ca un bat 10-35 gr, eu personal, care am fost posesor de multe modele de lansete match de 3.90m, consider ca are o actiune reala de 0-20 gr. Este o lanseta semi-parabolica, care la pesti mai mari se indoaie pana in cotor. Nu este ceea ce am cautat eu. Eu vreau un match cu actiune de varf si sa fie real 10-35gr.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
-
cosmin81
- veteran

http://picasaweb.google.com/11592538081 ... fInActiune#
poze cu varful blactorizat de la Sensor Float in actiune: tras din scurt si tras mai din larg......acum intelegi de ce eu nu vreau asa ceva pentru crap? e bun de pesti mici si medii.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
-
stefanflorin
- veteran

Da, din cate vad ai dreptate, si ala la care ma gandeam eu e modelul power

acum dilema mea este de ce nu au pus si ei inele suficiente....am un daiwa spectron, la fel cu varf blectorizat, dar care are cred 14-15 inele, si lucreaza mult mai bine blancul, altfel se distribuie fortele in el. Oricum, tot Lucian stie mai bine ce vrea si cred ca il rezolv eu weekendul urmator cu un Leeda carp waggler

ala ar cam fi ce vrea el...acum ramane de vazut.
Urasc atarnatorii!
-
cosmin81
- veteran

Si eu ma gandeam sa-l vand pe asta, desi inca n-am dat cu el la peste, si sa-mi iau o lanseta de match din Anglia, am un amic acolo care-mi poate trimite. Au bete faine acolo. Asta are 10 inele cu tot cu varf si nu mi se pare o mare problema asta. Ma saturasem sa bag firul prin 14 inele minuscule. De multe ori ratam cate unul si imi dadeam seama dupa ce faceam toata montura.....si trebuia sa o iau de la capat =))
Sunt sigur ca va face fata si unor crapi, dar nu-i genul meu de batz. Am avut un Siltar Spiral X si eram foarte multumit de el, desi era cam invechit d.p.d.v. al accesoriilor, in special madrina metalica, si un maner prea lung de-mi dadeam cu el in coaste la fiecare lanseu. L-am ales pe asta de la Daiwa in special pentru mandrina reglabila pe maner si ptr ca scria 10-35gr. Dar nu stiam ca este atat de fin pe varf si atat de parabolic, mai ales ca sunt onisnuit cu lansete ceva mai rapide si cu actiune de varf.