cumpar barca 3 m - stabila

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Mar 2011, 10:18

Radu_Cioara
junior
junior

Mesaj de Radu_Cioara » 04 Apr 2011, 10:28

Salut,

Aveti MP.

clenutzu
junior
junior

Mesaj de clenutzu » 15 Mai 2011, 08:45

Eu am vazut barca (ma refer la BIC245) pe Belis la niste baieti si mi-a placut foarte mult. Si baietii ziceau ca sunt foarte multumiti de ea. Eu tocmai mi-am comandat una. Dupa ce o dau la apa revin cu comentarii.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 15 Mai 2011, 10:02

clenutzu scrie:Eu am vazut barca (ma refer la BIC245) pe Belis la niste baieti si mi-a placut foarte mult. Si baietii ziceau ca sunt foarte multumiti de ea. Eu tocmai mi-am comandat una. Dupa ce o dau la apa revin cu comentarii.
Eu am avut varianta mai veche "fara roti", cu cat o fi mai buna aceasta noua nu stiu. Sper sa fie ceea ce doresti...

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 15 Mai 2011, 10:28

Eu am avut un BIC 245. Pentru 2 persoane... era prea mult. Pentru 1 persoana, pe lac era OK. Puteam sta in picioare in ea fara teama prea mare (stiu sa inot + apa avea putin peste 1m adancime), dar, parerea mea, este ca nu merita investitia (raport calitate pret). Furcheti se duc repede, orice lovitura a barcii (nu se sparge) insa deformarea este remanenta, transportul il faci strict pe portbagaj (eu in Peugeot Partner) o bagam in interior insa nu mai intra nimeni in masina in afara de sofer.
Sfatul meu este sa te gandesti bine inainte de a da banii pe ea. :bere:
Bucuresti

clenutzu
junior
junior

Mesaj de clenutzu » 09 Aug 2011, 16:05

Am revenit. Am dat barca la apa de cateva ori pe lacuri de munte. In general sunt multumit de ea. Cu un motor energofish de 66 lb merge perfect, directie buna. Gliseaza pe apa mai bine decat una gonflabila.
Intr-adevar, la stabilitate sta mai prost decat gonflabila, dar e ok. Furchetii sunt slabi, trebuie inlocuiti cu furcheti metalici, dar cu un strungar pe langa case se rezolva problema :)
De transportat, se transporrta foarte usor, pe masina. Partea buna e ca nu pierzi vremea cu umflatul si desumflatul.
Am pescuit 2 persoane din ea si e ok.

Ca o concluzie, e ok.

Scrie răspuns