Vezi poate iti place :
http://www.okazii.ro/catalog/53114234/b ... -pers.html
cumpar barca 3 m - stabila
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am avut varianta mai veche "fara roti", cu cat o fi mai buna aceasta noua nu stiu. Sper sa fie ceea ce doresti...clenutzu scrie:Eu am vazut barca (ma refer la BIC245) pe Belis la niste baieti si mi-a placut foarte mult. Si baietii ziceau ca sunt foarte multumiti de ea. Eu tocmai mi-am comandat una. Dupa ce o dau la apa revin cu comentarii.
Eu am avut un BIC 245. Pentru 2 persoane... era prea mult. Pentru 1 persoana, pe lac era OK. Puteam sta in picioare in ea fara teama prea mare (stiu sa inot + apa avea putin peste 1m adancime), dar, parerea mea, este ca nu merita investitia (raport calitate pret). Furcheti se duc repede, orice lovitura a barcii (nu se sparge) insa deformarea este remanenta, transportul il faci strict pe portbagaj (eu in Peugeot Partner) o bagam in interior insa nu mai intra nimeni in masina in afara de sofer.
Sfatul meu este sa te gandesti bine inainte de a da banii pe ea.
Sfatul meu este sa te gandesti bine inainte de a da banii pe ea.

Bucuresti
Am revenit. Am dat barca la apa de cateva ori pe lacuri de munte. In general sunt multumit de ea. Cu un motor energofish de 66 lb merge perfect, directie buna. Gliseaza pe apa mai bine decat una gonflabila.
Intr-adevar, la stabilitate sta mai prost decat gonflabila, dar e ok. Furchetii sunt slabi, trebuie inlocuiti cu furcheti metalici, dar cu un strungar pe langa case se rezolva problema
De transportat, se transporrta foarte usor, pe masina. Partea buna e ca nu pierzi vremea cu umflatul si desumflatul.
Am pescuit 2 persoane din ea si e ok.
Ca o concluzie, e ok.
Intr-adevar, la stabilitate sta mai prost decat gonflabila, dar e ok. Furchetii sunt slabi, trebuie inlocuiti cu furcheti metalici, dar cu un strungar pe langa case se rezolva problema

De transportat, se transporrta foarte usor, pe masina. Partea buna e ca nu pierzi vremea cu umflatul si desumflatul.
Am pescuit 2 persoane din ea si e ok.
Ca o concluzie, e ok.