Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
de ce vrei sa pescuiesti ,, innotind " ??? de ce nu pescuiesti simplu stind in picioare ??? cineva putea merge pe apa tu de ce nu incerci pentru inceput doar sa stai in picioare ???Truia scrie:Mai fratilor...daca nu-mi vinde nimeni o barca macar invatati-ma cum se poate da la stiuca inotand!!!![]()
"devalin scrie:"Bic nu e chiar stabila,degeaba arata ei cum sta un tip pe marginea ei,mai sint si valuri,mai faci miscari neasteptate,de ce vrei cu fund plat?
Fibra daca se gaureste te duci ori la service auto ori carpesti acasa, dar dupa cateva incidente devii iexpert in carpitTruia scrie:
Am avut tot felul de gonflabile si m-am saturat de carpit si de pus petice... mai ales ca baltile pe care le frecventez au multa vegetatie (stuf, papura dar si o gramada de crengi scufundate).... deci am zis: gonflabila nu!!...
Am cautat si eu pe net si cele doua modele mentionate mi s-au parut cele mai bune...precizez ca nu am folosit niciunul dintre ele!
Mie BIC 245 mi se pare destul de stabila...e drept ca e cam bloncoasa si deci nu aluneca bine pe apa si nici nu e usor de tinut drept...dar pana la urma nu ma duc la vreun concurs de vaslit...
Mai departe...m-am gandit sa ma inscriu la cateva concursuri de spinning si m-am gandit ca poate o pot folosi si acolo...
Voi ce credeti?