comanda cabelas

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

EDY PESCARU
junior
junior

comanda cabelas

Mesaj de EDY PESCARU » 17 Ian 2013, 10:19

ma poate ajuta cineva
stie sa imi spuna si mie daca aduc 2 mulinete de pe cabelas
cat platesc transport
se palateste transport la suma sau indiferent de suma
si apoi vama la suma respectiva
va multumesc

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Re: comanda cabelas

Mesaj de ANDREI RIGA » 17 Ian 2013, 10:49

Pai scrie pe site.
x% din valoarea comenzii dar nu mai putin de ....

Vama se plateste la valoarea comenzii, tva(24%) la valoarea comenzii+transpot

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Ian 2013, 13:08

25% din valoarea comenzi cu metoda mai ieftina de transport,exista si varianta 40% din valoarea comenzi, dar nu mai putin de 20$.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 17 Ian 2013, 13:12

La transportul pe calea aerului shipingul este de 45 % din valoarea cumparaturilor, dar nu mai putin de 40 $
In privinta vamei, fereste-te sa vina cu FEDEX ( desi vin f. repede) astia te taxeaza la sange ( min. 24 % din valoare)
Cu US Air Mail vine la posta si acolo daca esti baiat destept te mai descurci. Este un user - rapace- care a zis ca e dispus sa dea indicatii cum face el ca nu plateste vama nici o data ( categoria "jmecheri de jmecheri).
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Ian 2013, 13:32

International Standard Air/Surface:

International Standard Surface shipping and handling is 25% of the total order amount or a minimum of $20.00.
International Standard Air delivery is 45% of the total order amount or a minimum of $40.00.

mea culpa
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 17 Ian 2013, 13:38

Devine interesant subiectul recunosc. Ce alte impedimente/capcane ar mai putea fi ?
Comenzile mai mici de sa zicem 100 USD se accepta oare , e rentabil sau transportul e 25% indiferent ca ai comanda de 40 usd sau de 1000 usd ?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Ian 2013, 13:38

http://www.transporturi-sua.ro/tarife.htm

.... se descurca ei cu vama, tu platesti doar pretul din link pe kg. De altfel, iti explica clar ce ai de platit :)

p.s.: lor le dai doar linkurile cu produsele + 30% avans.... atat :)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

sa.sa.me
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de sa.sa.me » 17 Ian 2013, 13:50

lucruri complicate pentru 2 mulinete , adica te complici pentru nimic . Vezi ca sunt 2 link-uri cu firme specializate , care pentru un mic comision , ti le aduc acasa ! una din ele era chiar pe aici pe forumul asta si daca n-o gasesti mai e una pe alt forum . Daca nu gasesti , iti spun eu pe PM . Spor in actiune ! :roll:

EDY PESCARU
junior
junior

Mesaj de EDY PESCARU » 17 Ian 2013, 14:51

este vb de 4 mulinete DAIWA REGAL
imi trebuiesc ca pescuesc la mare cu ele
si imi convin la pret

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 17 Ian 2013, 16:27

florin1948 scrie:La transportul pe calea aerului shipingul este de 45 % din valoarea cumparaturilor, dar nu mai putin de 40 $
In privinta vamei, fereste-te sa vina cu FEDEX ( desi vin f. repede) astia te taxeaza la sange ( min. 24 % din valoare)
Cu US Air Mail vine la posta si acolo daca esti baiat destept te mai descurci. Este un user - rapace- care a zis ca e dispus sa dea indicatii cum face el ca nu plateste vama nici o data ( categoria "jmecheri de jmecheri).
Ma scuzi domnule edy de off topic dar se pare ca cineva este nemultumit tare de mine ..si acum sa incepem cu acest domn frustrat ............care este problema dumitale batranele ? te deranjeaza cumva ca eu nu platesc taxe acestei tari ?consideri cumva ca aceasta tara face ceva pt tine din acele taxe si impozite inerente pe care le platesti? de ce anume esti atat de frustrat incat categorisesti pe oricine asa cum ti se nazare fara a cunoaste macar persoana despre care faci afirmatii...daca ai ceva sa imi spui si consideri ca esti destul de elocvent in ceea ce ai sa imi spui ...eu iti propun sa ne vedem fata in fata sa iti spui naduful nu sa te apuci sa insulti pe cineva asa la umbra unei tastaturi poate in acest fel iti vei gasi linistea si pacea psihica .....pana atunci eu iti doresc inasanatosire grabnica si multe medicamente ...sper ca ai gasit un doctor bun pe la spitalul 9....
Cat pt tine edy ce spun acuma nu este nici un secret pt nimeni ...daca ai un prieten pe state pune comanda la el si roagal sa iti trimita coletul pe ems nu e scump si cu specificatia cadou si produsul fara factura adica nu nou cu valoare declarata sub 45 de eur asa nu platesti tva si vama eu unul ma asa ma descurc ..lucru care vad ca displace total vamesului florin1948

Închis