comanda cabelas

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

l.nikku
senior
senior

Re: comanda cabelas

Mesaj de l.nikku » 17 Ian 2013, 17:40

rapace scrie:
florin1948 scrie:La transportul pe calea aerului shipingul este de 45 % din valoarea cumparaturilor, dar nu mai putin de 40 $
In privinta vamei, fereste-te sa vina cu FEDEX ( desi vin f. repede) astia te taxeaza la sange ( min. 24 % din valoare)
Cu US Air Mail vine la posta si acolo daca esti baiat destept te mai descurci. Este un user - rapace- care a zis ca e dispus sa dea indicatii cum face el ca nu plateste vama nici o data ( categoria "jmecheri de jmecheri).
Ma scuzi domnule edy de off topic dar se pare ca cineva este nemultumit tare de mine ..si acum sa incepem cu acest domn frustrat ............care este problema dumitale batranele ? te deranjeaza cumva ca eu nu platesc taxe acestei tari ?consideri cumva ca aceasta tara face ceva pt tine din acele taxe si impozite inerente pe care le platesti? de ce anume esti atat de frustrat incat categorisesti pe oricine asa cum ti se nazare fara a cunoaste macar persoana despre care faci afirmatii...daca ai ceva sa imi spui si consideri ca esti destul de elocvent in ceea ce ai sa imi spui ...eu iti propun sa ne vedem fata in fata sa iti spui naduful nu sa te apuci sa insulti pe cineva asa la umbra unei tastaturi poate in acest fel iti vei gasi linistea si pacea psihica .....pana atunci eu iti doresc inasanatosire grabnica si multe medicamente ...sper ca ai gasit un doctor bun pe la spitalul 9....
Cat pt tine edy ce spun acuma nu este nici un secret pt nimeni ...daca ai un prieten pe state pune comanda la el si roagal sa iti trimita coletul pe ems nu e scump si cu specificatia cadou si produsul fara factura adica nu nou cu valoare declarata sub 45 de eur asa nu platesti tva si vama eu unul ma asa ma descurc ..lucru care vad ca displace total vamesului florin1948

Pacat ca nu se pot vota mesajele . Al tau merita votat cu amandoua mainile . Stima. :respekt:
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 17 Ian 2013, 20:28

rapace scrie:
florin1948 scrie:La transportul pe calea aerului shipingul este de 45 % din valoarea cumparaturilor, dar nu mai putin de 40 $
In privinta vamei, fereste-te sa vina cu FEDEX ( desi vin f. repede) astia te taxeaza la sange ( min. 24 % din valoare)
Cu US Air Mail vine la posta si acolo daca esti baiat destept te mai descurci. Este un user - rapace- care a zis ca e dispus sa dea indicatii cum face el ca nu plateste vama nici o data ( categoria "jmecheri de jmecheri).
Ma scuzi domnule edy de off topic dar se pare ca cineva este nemultumit tare de mine ..si acum sa incepem cu acest domn frustrat ............care este problema dumitale batranele ? te deranjeaza cumva ca eu nu platesc taxe acestei tari ?consideri cumva ca aceasta tara face ceva pt tine din acele taxe si impozite inerente pe care le platesti? de ce anume esti atat de frustrat incat categorisesti pe oricine asa cum ti se nazare fara a cunoaste macar persoana despre care faci afirmatii...daca ai ceva sa imi spui si consideri ca esti destul de elocvent in ceea ce ai sa imi spui ...eu iti propun sa ne vedem fata in fata sa iti spui naduful nu sa te apuci sa insulti pe cineva asa la umbra unei tastaturi poate in acest fel iti vei gasi linistea si pacea psihica .....pana atunci eu iti doresc inasanatosire grabnica si multe medicamente ...sper ca ai gasit un doctor bun pe la spitalul 9....
Cat pt tine edy ce spun acuma nu este nici un secret pt nimeni ...daca ai un prieten pe state pune comanda la el si roagal sa iti trimita coletul pe ems nu e scump si cu specificatia cadou si produsul fara factura adica nu nou cu valoare declarata sub 45 de eur asa nu platesti tva si vama eu unul ma asa ma descurc ..lucru care vad ca displace total vamesului florin1948
Lasand la o parte ca ai sarit perioada cu cei" sapte ani de acasa" iar de bun simt se pare ca nu ai auzit (de educatie nu are rost sa mai vorbim,depaseste puterea ta de intelegere) eu nu am facut decat sa repet ce ai scris pe acest site.
Scria cineva pe forum ca "nimeni nu moare virgin, viata ne-o trage fiecaruia" - se pare ca tie ti-a tras-o zdravan !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 17 Ian 2013, 21:05

Nemernic scrie:http://www.transporturi-sua.ro/tarife.htm

.... se descurca ei cu vama, tu platesti doar pretul din link pe kg. De altfel, iti explica clar ce ai de platit :)

p.s.: lor le dai doar linkurile cu produsele + 30% avans.... atat :)
Ai folosit serviciile acestei firme ? Ridica ei marfa de la furnizor ? Daca inteleg bine nu mai platesti la furnizor, platesti marfa la ei ? Pare interesant, o sa-i contactez mai ale ca aduc marfa direct acasa. Buna informatia. Sa cresti mare !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 17 Ian 2013, 21:13

Daca tie iti raspund, sunt si eu interesat. Le-am scris azi, dar nu am primit vreun raspuns.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 17 Ian 2013, 22:27

florin1948[/quote]

Lasand la o parte ca ai sarit perioada cu cei" sapte ani de acasa" iar de bun simt se pare ca nu ai auzit (de educatie nu are rost sa mai vorbim,depaseste puterea ta de intelegere) eu nu am facut decat sa repet ce ai scris pe acest site.
Scria cineva pe forum ca "nimeni nu moare virgin, viata ne-o trage fiecaruia" - se pare ca tie ti-a tras-o zdravan ![/quote]

Puterea mea de intelegere este mult peste aprehensiunea dumitale a sensului acestei expresii ,si pot sa afirm acelasi lucru si despre educatia mea ,spre deosebire de uni ce vin cu foarte multa tarana in certificatul de nastere,si care au impresia ca odata cu mutarea la oras si cu luarea in varsta isi pot permite sa trateze pe oricine asa cum le e bunul lor plac .....respectul fiecaruia se castiga nu se cere doar pt ca ai luat in varsta. Si daca eu m-am tratat singur de "jmecher de jmecher" sau daca am afirmat eu vreodata ca trebuie sa fii "jmecher" pt a nu plati taxe statului roman (a nu plati taxe pe cat posibil in tara asta pt mine este o datorie ) inseamna ca ala fara cei 7 ani de acasa sunt eu si va dau dreptate domnule draga....dar cum sunt sigur ca eu unul nu am facut o asemenea afirmatie .....poate intelegeti suspensia daca nu cereti ajutor la un prieten sau luati medicamentele va pot ajuta sa vedeti mai limpede....Al dumneavoastra sincer rapace :lol1: :lol1:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 18 Ian 2013, 10:17

Desi folosesti cuvinte al caror sens nu prea il pricepi, mesajul tau este clar : esti un produs tipic al haosului pe care il traim de mai bine de 20 de ani incoace, intr-o societate unde domneste nonvaloarea,incultura,unde coruptia este pe primul plan, hotia este un "modus vivendi "( iti explic alta data ce inseamna asta) iar infractorii si incultii ajung sa conduca tara dupa bunul lor plac. Aproape ca nu pot fi suparat pe tine, nu este vina ta ca ai crescut intr-un mediu asa ostil educatiei si culturii. Dar, cu toate astea, ai putea sa incerci sa mai repari cate ceva ( din ceea ce pare iremediabil pierdut in cazul tau), mai citesti si tu o carte,mai urmaresti o emisiune culturala ( probabil ca te uiti numai la Capatos, Marutza, etc) desi recunosc ca pentru tine este f. greu sa si pricepi cate ceva.
Leit motivul cu "pentru mine este o datorie sa nu platesc taxe la stat" denota si ca din punct de vedere psihologic posezi ceva idei fixe, traiesti dupa niste parametrii anormali, viata ta este condusa de niste percepte total gresite si te dai rotund ca sa nu se vada cat de mic, mic, mic esti(era sa scriu "cat de nimic esti",dar intrucat faci umbra pamantului - degeaba- se cheama ca totusi ocupi un loc in spatiu, chit ca mai bine il lasi altcuiva)
Una peste alta esti penibil, drept pentru care te-am trecut pe lista de "ignore" ( vine de la ignoranta ) adica nu bagi in seama
ceva fara nici o importanta. Pacat ca existi.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 18 Ian 2013, 11:49

:lol: :lol: :lol: Domnule draga observ ca dumneavostra va concentrati o groaza de timp pentru a pitroci un raspuns care sa para cat de cat inteligent(folosesti dexul si gasesti greu cuvintele necesare?,mai cauti si prin dictionare de limbi straine?),m-ar mira daca vreunul din cuvintele folosite de mine nu ar fi exact in contextul adecvat ,aprehensiunea mea asupra limbi romane va depaseste cu mult puterea dv. "intelectuala",cat despre "incultura" mea sunt sigur ca o somitate ca dumneata(ce reprezentati un punct de referinta in a cataloga o persoana despre care nu stii nimic)o depaseste cu brio daca doriti o discutie cultuarala pentru a va edifica asupra subiectului asa cum am mai spuso ne vedem face to face sa va cobor nitel de pe piedestalul pe care va autoproclamati in sistem onanist, lipsa dumneavostra de spatiu datorata existentei altor idei diferite de ale dv. denota ca onanismul dv. depaseste orice cote si este patologic,,(ignoranta de care dati dovada nu face decat sa imi demonstreze ca am dreptate in tot ceea ce afirm), domnia voastra sunteti cu siguranta detinatorul adevarului absolut si tot ceea ce contravine ideilor dumneavostra este de rahat,incult si fara educatie,imi pun intrebarea ce cultura detineti dumneavoastra (cred ca de varza pe vreo 3 hectare acolo la tara de unde ati aterizat)se vede ca sunteti un adorator al telivizorului sunt sigur ca de acolo va extrageti cultura.Ma minuneaza faptul ca la varsta dv.intelepsiunea va ocoleste ,se vede ca tot nu ati inteles nimic din ceeea ce se intampla in tara asta(sau poate doar sunteti din sistem) si cum vad ca tot dati cu ultimii 20 de ani inteleg ca sunteti un mare fost de pe la cc si poate si actual bagator in seama de pe la cei ce ne administreaza taxele si impozitele in scopuri strict personale .
Va aduc la cunostinta ca sunt ranit grav in egoul meu sa ma gasesc in lista dumneavostra de ignore,,, si eu care imi doream atat de mult sa fim prieteni si sa purtam discutii inepte despre emisiunile dv culturale de la tv (kapatos ,bahmu si mai stiu eu care ) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Avem noroc noi astia mai tineri ca nu mai aveti mult de trait datorita sistemului sanitar pt care platim acele taxe inerente si in curand nu o sa mai primiti medicamentele ce va tin inca in viata, pentru care noi astia de mai muncim vi le platim...Din pct meu de vedere ar fi mai simplu pt dv. sa va rezumati la discutii despre pescuiala ca acolo am vazut ca nu sunteti total afon va mai pricepeti si sa lasati restul discutiilor ce va depasesc pentru cei ce le pricep sensul.

Închis