Cabela's Tournament ZX 3000A ( Daiwa)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cabela's Tournament ZX 3000A ( Daiwa)
Vand mulineta Cabela's Tournament ZX 3000A ( Daiwa),noua
pret-300 lei
- 8 rulmenti
- raport recuperare - 4,7:1
- capacitate tambur - 0,28mm- 220m, 0,30mm- 185m
- infinite antireverse
- tambur de aluminiu de rezerva.
- greutate - 309 gr.
pret-300 lei
- 8 rulmenti
- raport recuperare - 4,7:1
- capacitate tambur - 0,28mm- 220m, 0,30mm- 185m
- infinite antireverse
- tambur de aluminiu de rezerva.
- greutate - 309 gr.
-
- veteran
daca crezi ca iesi mai ieftin cumpara de acolo,sau http://www.xxx.ro/produs/3437/Tournam ... ela-s.html
Are dreptate domnul Mihai. Sunteti cativa aici pe forum care faceti afaceri cu mulinetele astea. Am primit oferte pentru a le cumpara tot asa, aproximativ la pretul asta si le-am refuzat din start.
Este inadmisibil din punctul meu de vedere sa ceri pe un produs aproape dublu fata de costul lui de achizitie.
PS: macar daca ar fi mulineta mulinetelor si nu s-ar mai gasi pe stocul niciunui furnizor dar nu e cazul.
Nu imi pare rau de faptul ca sunt rautacios
Incerc doar sa va fac pe cativa dintre voi sa constientizati ca sunteti absurzi cand cereti 300 de lei pe un ZX Tournament.
Un vanzator poate cere oricat pe produsul pe care il vinde dar cu masura, suficient cat sa nu cada in penibil.
Cele bune si spor la vanzare,
Adrian
Este inadmisibil din punctul meu de vedere sa ceri pe un produs aproape dublu fata de costul lui de achizitie.
PS: macar daca ar fi mulineta mulinetelor si nu s-ar mai gasi pe stocul niciunui furnizor dar nu e cazul.
Nu imi pare rau de faptul ca sunt rautacios

Un vanzator poate cere oricat pe produsul pe care il vinde dar cu masura, suficient cat sa nu cada in penibil.
Cele bune si spor la vanzare,
Adrian
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- veteran
Ideea e ca tu incerci sa vinzi o mulineta pe care, daca o comanzi de pe Cabelas si o platesti cu propriul card si-ti vine cu posta in 2-4 saptamani, nu cu curierul, costa cam cat vrei tu pe ea. Si orice ai spune tu, o mulineta, daca nu e din magazin, nu e noua. Asa functioneaza lucrurile pe aici, n-ai ce face ! Si crede-ma, nu e un argument comercial sa spui ca n-ai nevoie de ea.soricul scrie:eu nu fac afaceri cu mulinete,nu cred ca ai vazut sa mai vand ceva. Am primit aceasta mulineta, am vazut si eu cm sunt preturile si am incercat sa o vand, deoarece nu am nevoie de ea.