numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
T.Adrian
- veteran

-
Ah ce satisfactie am acum
PS: oferta mea ramane valabila. Chiar o vreau pentru mine. Oricum nu o sa o dai nici daca scazi la 250. Deabia pe la 200 sa pacalesti pe cienva.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
ReluOlaru
- senior

Tinand cont de faptul ca in state costa 70 dolari ( si nu 50 cum ati vrut voi sa cititi ) pretul cerut mi se pare foarte corect ! Sincer, daca fac rost de bani, o iau eu !!
-
bob
- senior

sa ieftinit la cabelas este 49,99$ era 69,99 si cu 40% daca ti-o aduci e undeva la 220 ron si va mai spun un lucru pe care vad ca multi nu-l inteleg sau se fac ca nu, mulineta noua este numai si numai in magazin
-
ReluOlaru
- senior

Explica-mi care-i diferenta intre o mulineta cumparata din state de tine, si aceeasi mulineta cumparata de la "X" in cutie, adusa tot de acolo ?
Ai garantie la vre-una ? Poti deconta eventualul tva la vre-una ?
Singura diferenta e aia ca in primul caz te agiti TU cu comenzi, transfer bancar, recuperat de la posta, etc .... si ina al 2-lea doar zici da sau nu vanzatorului.
Hai sa lasam pe fiecare sa-si vanda ce are de vandut cu cat vrea, si care nu-i interesat sa se abtina de la comentarii. Asa ar fi de bunsimt !
-
bob
- senior

Relu frate am foarte mult bun simt,am spus doar ca o mulineta este noua doar in magazin , intri spui bunaziua dati-mi si mie zx 3000 aceia din raft te uiti la ea din moment ce are 10 bucati e clar ca e noua doar esti in magazin nu relu my friend ? si ca sa intelegi iti spun ca dau cel putin 10 partide cu una fara ca tu sa-ti dai seama ca a fost scoasa din cutie vreodata atit am vrut sa spun ca nu am certitudinea ca e noua iar 300 ron este la magazin este reprezentanta cabelas in romania daca nu stiai atita tot numai bine
-
RYOBI
- veteran

eu zic atat hotul striga hot,in tara asta sunt si oameni cinstiti si cu bun simt nu-i tara plina de smecheri si tepari ne mai cizelam si noi pe parcurs,nu-ti convine ceva treci mai departe nu dai aici comentari si-ti expui parerile tale de savant asta-i tipic la romanai mor de grija altora daca fiecare ne-am vedea de oalele noastre nu am fi situatia asta in tara asta,imi cer scuze de off topic dar nu m-am putut abtine
-
PsiHo
- utilizator constant

RYOBI nu te-ai putut abtine pt ca si u ai aceasi mulineta dar mai mica la vanzare!
mai si zici pret de SUA, eu mi-am luat-o de curand aceasi care o vinzi si u, de la un prieten care da comanda in sua, sti la cat ma dus?! 63 $ adica 195 lei pe departe la ce zici tu in anunt ca o dai la PRET DE USA!
nu am nimic cu nimeni..dar totusi cum se mai zice..e prea mare diferenta
-
RYOBI
- veteran

ma lasi te rog e 25% doar shipingu ,apoi tva 24% ,apoi mai stai 3 luni nu neaparat dar se poate si mai vorbim ma mir ca n-ai iesit la 43$,sau tati lucreaza la vama?
am si eu una de fapt suntem oarecum concurenti cu useru care vinde mulineta,nu-mi place mentalitatea asta sa te bagi ca musca in lapte fara rost,tipic la romani ma repet
-
PsiHo
- utilizator constant

nu stiu cum se calculeaza dar el ia pret usa plus 25% ! nimic mai mult !

i-am facut o oferta acestui user..un schimb cu un dvd, nu a vrut(mai bine) dar am vazut un post de-al tau..cabelas....zx pret de usa si cand deschid 299 !! m-a bufnit rasu'
nu ziceam nimic,dar nu trebuia sa postezi aici...
hai spor la vanzare si tie si soricului spre deosebire de magazinele noastre o dati la pret bun
-
soricul
- utilizator nou

Sunt unii "samsari" care cred ca pot sa prosteasca lumea cu schimburi sau cu unele oferte, care, nici nu au curaj sa le faca la vedere,triimit doar mesaje private.Castigati banii cum se castiga si nu mai stati la ciupeala!