Bocanci Meindl
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Bocanci Meindl
la bani mai putini am si vibram si goretex si piele,ei sunt in magazin noi 100 dolari cred ca e exagerat cu 400 ron..poate de la 180-200 in jos..dar e doar parerea mea nu sunt atat de priceput
- danielcocea
- veteran
si nu inteleg cine te tine sa ti iei VIBRAM si GORETEX...i ati ba frate ce vrei tu , dar abtine te de la comentarii ca nu te obliga nimeni sa cumperi nimic ...iti cumperi CE VREI TU !!!!!!...zbast !!!black_velvet921 scrie:la bani mai putini am si vibram si goretex si piele,ei sunt in magazin noi 100 dolari cred ca e exagerat cu 400 ron..poate de la 180-200 in jos..dar e doar parerea mea nu sunt atat de priceput
- danielcocea
- veteran
ia uite cum iau foc....si mai zici ca esti si nepriceput....cica......incredibil ce de oameni !!!!!!

- danielcocea
- veteran
si adu ti tu CUMETRE daca costa in state 100 de dolari , adu ti cu 180 ron 200 ron...
....
fara 130 de dolari nu ti i aduce nimeni , adica vreo 450 ron...incredibil , ma mai minunez inca odata....pot sa o tin asa la nesfarsit cand citesc asemenea comentarii.....

fara 130 de dolari nu ti i aduce nimeni , adica vreo 450 ron...incredibil , ma mai minunez inca odata....pot sa o tin asa la nesfarsit cand citesc asemenea comentarii.....

- danielcocea
- veteran
rog un moderator sa stearga toate mizeriile incepand cu ale cetateanului...
sus cu bocancii !
sus cu bocancii !
Daniel, nu te enerva...
Exista si ei...
Exista si ei...
-
- junior
ba si frate,tu cu mine??! zi doamne fereanu si scuipa in...san
usurel nu te impacienta ce , ti-a sarit sapca?mai usor ca faci infarct,iti scrii singur cate 5 mesaje odata??
esti cam nepescuit am impresia e echivalentul femeilor N.F. zic eu asa...tot ca un necunoscator
usurel nu te impacienta ce , ti-a sarit sapca?mai usor ca faci infarct,iti scrii singur cate 5 mesaje odata??
esti cam nepescuit am impresia e echivalentul femeilor N.F. zic eu asa...tot ca un necunoscator

-
- junior
sorinele..n-ar fi mai bine sa-si vada fiecare de treaba lui ?? ce zici tu asa ?
Si treaba ta pe topicul asta care este???
gigele???
cumperi?
vinzi?
eu nu inteleg
gigele???
cumperi?
vinzi?
eu nu inteleg

blak velvet, vad ca esti pus pe scandal mai ceva ca diaconescu
nu ti-a bagat nimeni sula-n coaste sau bocanu-n gura sa il cumperi tu
ai intrat in topic mai ceva ca un pensionar nerefulat si impotent inca de pe vremea razboiului cu o remarca de tot r@hatul prin care ori incerci marea cu degetul sa-ti pice un chilipir ori esti pur si simplu un pic retardat si crezi ca asa se face conversatie pe un forum
si eu imi pot cumpara pantofi din piele de ponei, chiar si cangur,(da, chiar exista) la 150 lei dar nu intru pe anuntul omului sa ma laud!
up cu bocancii!
nu ti-a bagat nimeni sula-n coaste sau bocanu-n gura sa il cumperi tu
ai intrat in topic mai ceva ca un pensionar nerefulat si impotent inca de pe vremea razboiului cu o remarca de tot r@hatul prin care ori incerci marea cu degetul sa-ti pice un chilipir ori esti pur si simplu un pic retardat si crezi ca asa se face conversatie pe un forum
si eu imi pot cumpara pantofi din piele de ponei, chiar si cangur,(da, chiar exista) la 150 lei dar nu intru pe anuntul omului sa ma laud!
up cu bocancii!