Bocanci Meindl
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Bocanci Meindl
nu zic ca orice pescar de pe forumul asta, dar pana si cei doi caini ai mei, care nu sunt de rasa, stiu ca la orice marfa adusa din state se aplica un comision ce variaza intre 25 si 30%, numai tu nu intelegi de unde si pana unde!
mai bine intrebai, dar tu nu, tu te repezi ca gaina la muci!
mai bine intrebai, dar tu nu, tu te repezi ca gaina la muci!
-
- junior
nu serios?? adica aduci o pereche de adidasi si platesti ai?
ma da bisnitar mare esti tu,cred ca n-ai fost in viata ta in state,sunt sigur ca nu e cazul sa te fi tepuit careva cu povestile astea,poi tu aduci marfa ca sa platesti taxe la vama ??
daca ar fi asa nu vreau sa ma gandesc la astia care pleaca cu work& travel prin america..vin si ei cu cate un laptop,camere foto,haine noi..cadouri pt cei de acasa si dupa tine ai pui sa plateasca 30% pentru tot ce au prin bagaje? ma da destept esti tu asa..
cata marlanie sa-mi sustii din astea,eu tot am zis ca ai obraz.imi arati si mie chitanta asta pentru cei 30 % ?? sau ai cam pierdut-o ori nu o mai gasesti..
hai ca sa scurtam discutiile si sa-i scutim si pe altii sa-ti citeasca magariile.ai chitanta pe cei 30%???
ai factura pe cei 100 $ ??
eu fac pariu ca sunt toate "ratacite" sau o sa zici ca nu le mai gasesti,poate cel mult pe aia de 100$ poate o ai..
si spui ca nu se potrivesc dar ia zi,ai bagat picioru'in ei si ai vazut ca nu e ok si i-ai lasat?sau i-au purtat si u asa un pic si apoi te-ai decis sa-i bagi la o vanzare??
niste poze cu produsul ceva, nu din astea de pe site? sa vada ochiu cum arata aia pe care ai vinzi u nu aia pozati de firma
muciosule,crezi ca ai de a face cu prosti numa tu esti destept,or mai fi si din aia dar trebuie sa ti-i alegi cu atentie
ma da bisnitar mare esti tu,cred ca n-ai fost in viata ta in state,sunt sigur ca nu e cazul sa te fi tepuit careva cu povestile astea,poi tu aduci marfa ca sa platesti taxe la vama ??
daca ar fi asa nu vreau sa ma gandesc la astia care pleaca cu work& travel prin america..vin si ei cu cate un laptop,camere foto,haine noi..cadouri pt cei de acasa si dupa tine ai pui sa plateasca 30% pentru tot ce au prin bagaje? ma da destept esti tu asa..
cata marlanie sa-mi sustii din astea,eu tot am zis ca ai obraz.imi arati si mie chitanta asta pentru cei 30 % ?? sau ai cam pierdut-o ori nu o mai gasesti..
hai ca sa scurtam discutiile si sa-i scutim si pe altii sa-ti citeasca magariile.ai chitanta pe cei 30%???
eu fac pariu ca sunt toate "ratacite" sau o sa zici ca nu le mai gasesti,poate cel mult pe aia de 100$ poate o ai..
si spui ca nu se potrivesc dar ia zi,ai bagat picioru'in ei si ai vazut ca nu e ok si i-ai lasat?sau i-au purtat si u asa un pic si apoi te-ai decis sa-i bagi la o vanzare??
niste poze cu produsul ceva, nu din astea de pe site? sa vada ochiu cum arata aia pe care ai vinzi u nu aia pozati de firma
muciosule,crezi ca ai de a face cu prosti numa tu esti destept,or mai fi si din aia dar trebuie sa ti-i alegi cu atentie
-
- utilizator constant
Bah, p'asta nu-l opreste nimeni?
Medicamente, medicamente.......

Medicamente, medicamente.......

amice, esti idiot!
dar cu toate astea as vrea sa te cunosc, sa te prezint chiar si prietenilor, sa facem un fel de ...
"dinner for schmucks"!
ps. parlesti engleza sau iti traduc?
pps. up cu sosonii!
dar cu toate astea as vrea sa te cunosc, sa te prezint chiar si prietenilor, sa facem un fel de ...
"dinner for schmucks"!
ps. parlesti engleza sau iti traduc?
pps. up cu sosonii!
-
- utilizator constant
De obicei nu ma prea intereseaza discutiile astea, dar tu nu ai toate tiglele pe casa. Omul a spus clar ca a primit bocancii CADOU, intelegi?!?! Ce chitanta vrei?!?! A mai spus ca daca iti COMANZI (intelegi) produsul de pe internet iti ia un comision de pana la 30% (intelegi?). Tot el a mai spus sa ii artati bocancii pe care spui tu ca ii iei cu 200 lei din America (adica linkul catre siteul respectiv), si ca ii poti lua fara sa platesti acel comison de livrare. Ai inteles acum sau ai nevoie de un desen?

black_velvet921 scrie:nu serios?? adica aduci o pereche de adidasi si platesti ai?
- danielcocea
- veteran
daca facem : "dinner for schmucks"...vezi ca e al meu !!!.....si castig detasat.... 

ok, si eu il iau pe ala care vinde un megapack de voblere, linguri tunate cu ochi si un radio cu fresca jdm, "ultima fitza".
merge?
merge?
hai ma ca omu nostru e cinstit, el face altfel
ia bocancu(in freza) de pe site
mai da un 15-20 de parai transport
apoi se duce la vama sa ridice celalalt bocanc(in freza)
acolo ii cer baietii 22% TVA sau cat mai e, care se pune si pe transport ca ii considerat serviciu
mai da si nush ce 3.5% parca nush ce taxa de vama
si a concluzionat dealul
P.S. dar chitanta face toti banii

ia bocancu(in freza) de pe site
mai da un 15-20 de parai transport
apoi se duce la vama sa ridice celalalt bocanc(in freza)
acolo ii cer baietii 22% TVA sau cat mai e, care se pune si pe transport ca ii considerat serviciu
mai da si nush ce 3.5% parca nush ce taxa de vama
si a concluzionat dealul
P.S. dar chitanta face toti banii

P.P.S. marlania ii ca aia 30% de care vorbeste, te scutesc de drumu la vama, taxe si de transport, face el socotelile si vede daca renteaza pretul lui daniel, il invit sa cumpere bocanco-adidasii de pe cabelas sa vedem daca iese mai ieftin
desi cred ca o sa sfarseasca asa 

nu ai sanse, al tau este la juniori (dar isi da silinta)....radio cu fresca jdm este maxima
.
Pariez pe Florin!

Pariez pe Florin!
<<-!pescuiesc in orice conditii!->>