Merci pentru info, astept duminica un semn de la tine daca mai e valabil.cristian.ene scrie:Horia,
mai exista cienva interesat de X10 dar discutam daca se razgandeste.
Blankuri
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
horia flucus
- veteran

Re: Blankuri
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
ene e vreunul de pe forum pe care sa nu-l fi muscat de c.u.r.?
-
cristian.ene
- veteran

Am mutat topicul pe Blankuri spinnind casting & fly dar parca ca resentimentarii vor aparea si acolo.
Am vazut bete facute si de ,Domnul Ene si de Naric acum am inteles de ce le-a facut la cel din urma calitatea primeaza!!Doru Voican scrie:Bai, de faci mizerii lu domnu ene mare guru falit al lansetelor si mai nou al mulinetelor? Nu vezi ca a scos scos blancuri la mezat ca sa si plateasca impozitele de inceput de an?
Vezi daca faci lansete la narik cum esti tratat?
[quote="cristian.ene"]
Popping LP 844 7`ft putere MH real arunca 7 -28g si este cel ami rapid blank din seria Popping QL. Julien l-a testat pe Olt la salai in structuri la adancimi e 10-17m si la stiuca pe adancimi mari dar si pe adancimi mici
Ia spune-ti Dl. Julien,prinsesi salai pe Olt?
Unde,citi,cu ce guma,cu ce fir,ce jig....asta ma intereseaza cel mai mult!
P.S. blankul e montat de Dl. Ene?
Popping LP 844 7`ft putere MH real arunca 7 -28g si este cel ami rapid blank din seria Popping QL. Julien l-a testat pe Olt la salai in structuri la adancimi e 10-17m si la stiuca pe adancimi mari dar si pe adancimi mici
Ia spune-ti Dl. Julien,prinsesi salai pe Olt?
Unde,citi,cu ce guma,cu ce fir,ce jig....asta ma intereseaza cel mai mult!
P.S. blankul e montat de Dl. Ene?
-
cristian.ene
- veteran

Julien isi face singur lansetele si mai face si pentru altii cu brio. eu i-am livrat doar blankuri si cunostinte pe care le-a asimilat rapid si bine.
Salaii au fost in prinsi in toamna, pe mine m-a interesat doar parerea despre blank nu m-a interesa locatia exacta pentru ca nu imi place pescuitul pe adancimi asa de mari.
Salaii au fost in prinsi in toamna, pe mine m-a interesat doar parerea despre blank nu m-a interesa locatia exacta pentru ca nu imi place pescuitul pe adancimi asa de mari.
[quote="cristian.ene""]Julien isi face singur lansetele si mai face si pentru altii cu brio."
Asta stiam pt k il cunosc personal...
" eu i-am livrat doar blankuri si
cunostinte pe care le-a asimilat rapid si bine. "
Pe bune?
Ma lasi....sau ne lasi...........tu le sti pe toate.....!
Salaii au fost in prinsi in toamna, pe mine m-a interesat doar parerea despre blank
Te-am intrebat pe tine? Te cheama altfel si nu stiu eu? Sau te-ai suparat k m-am bagat peste topicul tau?
nu m-a interesa locatia exacta pentru ca nu imi place pescuitul pe adancimi asa de mari.[/quote]
Pai tu ai pescuit pe adincimi mari?
Atunci cum iti dai cu parerea despre betele pe care le faci ca pot pescui "bine " la 5-7-8m?
P.S. ca sa te supar rau de tot:face bete mult mai misto decit tine...."na"!

Asta stiam pt k il cunosc personal...
" eu i-am livrat doar blankuri si
cunostinte pe care le-a asimilat rapid si bine. "
Pe bune?
Ma lasi....sau ne lasi...........tu le sti pe toate.....!
Salaii au fost in prinsi in toamna, pe mine m-a interesat doar parerea despre blank
Te-am intrebat pe tine? Te cheama altfel si nu stiu eu? Sau te-ai suparat k m-am bagat peste topicul tau?
nu m-a interesa locatia exacta pentru ca nu imi place pescuitul pe adancimi asa de mari.[/quote]
Pai tu ai pescuit pe adincimi mari?
Atunci cum iti dai cu parerea despre betele pe care le faci ca pot pescui "bine " la 5-7-8m?
P.S. ca sa te supar rau de tot:face bete mult mai misto decit tine...."na"!