Blankuri
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
cristian.ene
- veteran

Re: Blankuri
Blankul SC3 6`6``ft Light e este rezervat.
-
horia flucus
- veteran

Salut,cristian.ene scrie:Adaug
3. Phenix Crankbait X10-Composite-B pretul de vanzare cel de lista 109$/ 392lei
4. St.Croix Avid SC III 6`6``ft Light 4-8 lb. 1.75-9g 2pc. pretul de vanzare cel de lista 95$ /342lei
Daca nu vinzi pana duminica asta blank-ul Phenix, ma intereseaza pe mine sa-l vad.
Merci
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
cosmine,este specificat langa ele clasa fiecaruia,deci clar sunt de fly 
-
spiridusul
- veteran

N-am vazut in viata mea o lanseta de fly de aproape, am intuit ca sunt de fly, dar pentru siguranta am intrebat vanzatorul. Vroiam sa cer mai multe detalii despre aceste blankuri si, eventual, sa-mi fac o lanseta de stiuca pe unul din aceste blankuri, dar la ce atitudine are vanzatorul mi-a trecut rapid.
-
cristian.ene
- veteran

Spiridusule nu e vina mea ca ai lipsit la ABC ul teoretic al pescuitului, distinctiile astea sunt din categoria gaga, Tu doar emani mizerie atata poti .
Blankuri sunt exact descrise lungime si clasa , evident lipseste putere in lb, si puterea de aruncare.
Plus ca nu ai trimis nici un mesaj.
Blankuri sunt exact descrise lungime si clasa , evident lipseste putere in lb, si puterea de aruncare.
Plus ca nu ai trimis nici un mesaj.
-
spiridusul
- veteran

Da, exact ce banuiam, este sub demnitatea ta sa discuti cu cineva care intreaba despre ceva ce nu stie, e sub nivelul tau de rodbuilder de mare clasa. Am lipsit la ABCul pescuitului la fly, am spus singur asta, habar nu am despre acest stil. Cat despre intrebari, ametitule, am postat de doua ori pe acest topic, intrebandu-te despre blankuri daca sunt de fly, ca tu nu ai raspuns este alegerea ta.
-
spiridusul
- veteran

Ai pierdut un potential client. Inseamna ca-ti merge tare bine daca-ti permiti sa ignori o intrebare de la unul care, poate, iti baga bani in buzunar. Felicitari.
-
Doru Voican
- utilizator constant

Bai, de faci mizerii lu domnu ene mare guru falit al lansetelor si mai nou al mulinetelor? Nu vezi ca a scos scos blancuri la mezat ca sa si plateasca impozitele de inceput de an?
Vezi daca faci lansete la narik cum esti tratat?
Vezi daca faci lansete la narik cum esti tratat?
-
cristian.ene
- veteran

Daca vreti ceva absolut diferit de ce este cunoscut pe piata recomand blankurile Pacific Bay Quick Line am momentan 3 modele disponibile in stoc
SJ 780 6`6``ft. light , Fast cel ami lent din serie(unghi de 70 grade) l-am pescuit si vrea jiguri de la 3.5 , 5 si maxim 7g il vad ideala pentru biban pe lacuri de acumulare sau la salau cu tehnici de finete pe adancimi pana la 3-4m.Blankul este extrem de usor, cantarit 31g o lanseta montata KR a iesit la 80g. http://conceptcustomrods.ro/pacific-bay ... t-jig-rod/
SJ 782 6`6``ft. un blank foarte rapid rapid de putere Medium arunca real 7-21g(sau ami mult) si il vad doar pentru pescuit pe lacuri adaci sau in structuri de unde pestii trebuiesc extrasi rapid. In drill este mai elastic si progresiv decat alte blankuri Ex Fast chiar daca diametrele blankului sunt mari .
Popping LP 844 7`ft putere MH real arunca 7 -28g si este cel ami rapid blank din seria Popping QL. Julien l-a testat pe Olt la salai in structuri la adancimi e 10-17m si la stiuca pe adancimi mari dar si pe adancimi mai mici.
Blankurile QL nu pot fi intelese decat daca sunt pescuite si nu fac parte din categoria love or hate, pana cum au adus doar o dorinta mai adanca de cunoastere si multa stare de bine in pescuit si dupa.
SJ 780 6`6``ft. light , Fast cel ami lent din serie(unghi de 70 grade) l-am pescuit si vrea jiguri de la 3.5 , 5 si maxim 7g il vad ideala pentru biban pe lacuri de acumulare sau la salau cu tehnici de finete pe adancimi pana la 3-4m.Blankul este extrem de usor, cantarit 31g o lanseta montata KR a iesit la 80g. http://conceptcustomrods.ro/pacific-bay ... t-jig-rod/
SJ 782 6`6``ft. un blank foarte rapid rapid de putere Medium arunca real 7-21g(sau ami mult) si il vad doar pentru pescuit pe lacuri adaci sau in structuri de unde pestii trebuiesc extrasi rapid. In drill este mai elastic si progresiv decat alte blankuri Ex Fast chiar daca diametrele blankului sunt mari .
Popping LP 844 7`ft putere MH real arunca 7 -28g si este cel ami rapid blank din seria Popping QL. Julien l-a testat pe Olt la salai in structuri la adancimi e 10-17m si la stiuca pe adancimi mari dar si pe adancimi mai mici.
Blankurile QL nu pot fi intelese decat daca sunt pescuite si nu fac parte din categoria love or hate, pana cum au adus doar o dorinta mai adanca de cunoastere si multa stare de bine in pescuit si dupa.
-
cristian.ene
- veteran

Horia,
mai exista cienva interesat de X10 dar discutam daca se razgandeste.
mai exista cienva interesat de X10 dar discutam daca se razgandeste.