BARK 330 + Mercury 5 cp 2t.
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: BARK 330 + Mercury 5 cp 2t.
Bark 3.30 impecabila + podina rigida imbinata cu profile solide AL tip H + chila sanflex = 1600 lei.
Detalii despre barca, pe goldfish.ro.
Detalii despre barca, pe goldfish.ro.
[quote="Puiu.BZ"]Bark 3.30 impecabila + podina rigida imbinata cu profile solide AL tip H + chila sanflex = 1600 lei.
Detalii despre barca, pe goldfish.ro.[/quote]
[b] [size=150]BLACK FRIDAY! Pret nou! 1590 lei. 1 an garantie![/size][/b]
Detalii despre barca, pe goldfish.ro.[/quote]
[b] [size=150]BLACK FRIDAY! Pret nou! 1590 lei. 1 an garantie![/size][/b]
PINK MONDAY! Bark 3.30 impecabila, 1 an garantie, podina rigida integrala, chila 'self-made' sanflex. 1585 lei. 'Suporta' salau pana la 19 kg., inmatriculata definitiv in Romania. 
Violet Thursday! Pret nou: 1580 lei. Bark 3,30 latime 1.60, podina rigida, baloane 40 cm, agreeata Reg. Nav. UKRAINA.
In varianta de echipare cu motor Mariner 6 hp 4 t din 2005, stare excelenta. rezervor, furtun, para, elice noua in cutie, toata instalatia costa 3500 lei. Mai ieftin e doar cu colacul de salvare!
In varianta de echipare cu motor Mariner 6 hp 4 t din 2005, stare excelenta. rezervor, furtun, para, elice noua in cutie, toata instalatia costa 3500 lei. Mai ieftin e doar cu colacul de salvare!
Ma intereseaza in special numai motorul. La ce pret ar` fi ? Stima. 
[quote="KenzoMan"]Ma intereseaza in special numai motorul. La ce pret ar` fi ? Stima.
[/quote]
Sal'tare Kenzo! Ai info pe privat! Stima!
Sal'tare Kenzo! Ai info pe privat! Stima!
Blue Friday! Pret nou: 1582 lei.
Salut.
Un pret ptr motor ? Cisma scurta ? Acte ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
[quote="Nemernic"]Salut.
[/quote]

Salutare, man!
Doar motorul, 450 iepuroi. Revizionat anul trecut la A.N. Buharest.
Apoi, rezervor 12l, furtun, para ("purtate 1 data, anul trecut, pe la Sf. Ghe.) + elice Solas NOUA in cutia originala, toate astea ar duce pretul la 500 euro. E mai putin decat valoarea reala, dar cat cer eu mi se pare ok.
Combo cu barca BARK BT 3.30, 3500 lei. Si-o coliva mica!
Salutare, man!
Doar motorul, 450 iepuroi. Revizionat anul trecut la A.N. Buharest.
Apoi, rezervor 12l, furtun, para ("purtate 1 data, anul trecut, pe la Sf. Ghe.) + elice Solas NOUA in cutia originala, toate astea ar duce pretul la 500 euro. E mai putin decat valoarea reala, dar cat cer eu mi se pare ok.
Combo cu barca BARK BT 3.30, 3500 lei. Si-o coliva mica!