BARK 330 + Mercury 5 cp 2t.
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
BARK 330 + Mercury 5 cp 2t.
Barca BARK 330 (L=330, W=160, Balon Flotor 40 cm) iesita de 2 ori pe apa, la Dunare. In garantie. Ca noua, intacta, neatinsa. Podina rigida din tego integrala, confectionata de subsemnatul, cu profile H de imbinare si profile laterale de rigidizare. Barca Are si podina originala, 4 traverse din tego acoperit cu film fenolic. Pompa, vasle.
Motor Mercury 5 cp, 2 t, merge FOARTE bine. Model 2000. Cizma scurta. NU are nicio placuta de identificare. Cosmetizat de subsemnatul. Arata foarte bine, (poze si un filmulet, on request)
Pret total si mai ales FIX, 780 euro. (Tego=115 lei foaia, profilele de Al 5 x 25 lei)
Motor Mercury 5 cp, 2 t, merge FOARTE bine. Model 2000. Cizma scurta. NU are nicio placuta de identificare. Cosmetizat de subsemnatul. Arata foarte bine, (poze si un filmulet, on request)
Pret total si mai ales FIX, 780 euro. (Tego=115 lei foaia, profilele de Al 5 x 25 lei)
Re: .
astea a uitat sa le mentioneze:modelul exact si treaba cu chila.dar cred ca nu e gonflabila,nu sunt sigur........Vegas_75 scrie:Frumoasa Barka asta as crede ... are si chila gonflabila ?
Ce model exact este , BARK BT-330 sau BARK BT-330S sau BARK BN-330S ?
Multam !
Catch & relax
Re: ,
Bark pot avea si chila gonflabila. Modelul lui nu areVegas_75 scrie:Daca d-l Puiu nu lasa un nr de tel ptr discutii , e cam dificila colaborarea. Dar mai asteptam.
Barka am senzatia ca nu are chila gonflabila dar imi place sa fiu contrazis
http://goldfish.ro/index.php?page=shop. ... &Itemid=29
Bucuresti
-
ANDREI RIGA
- veteran

@lee lee
Barca este ca noua, fara defecte, daca asta voiai sa afli. Este in garantie si este cumparata cu factura de la goldfish.ro. Feugen stie...tot.
Are si o intaritura pe linia mediana, lipita de mine cu material cumparat de la dl. Nae Kingfisher...aprox 100 lei toata poezia...
dar ce sa-i faci, anul asta am descoperit nebunia navigatului cu motor mai mare.
Barca este ca noua, fara defecte, daca asta voiai sa afli. Este in garantie si este cumparata cu factura de la goldfish.ro. Feugen stie...tot.
Are si o intaritura pe linia mediana, lipita de mine cu material cumparat de la dl. Nae Kingfisher...aprox 100 lei toata poezia...
dar ce sa-i faci, anul asta am descoperit nebunia navigatului cu motor mai mare.
Re: BARK 330 + Mercury 5 cp 2t.
poti sa pui aici sau trimiti numai pe mail?Puiu.BZ scrie: (poze si un filmulet, on request)
Catch & relax