Barca Sea Master Yamaha 270

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

miyagi
veteran
veteran

Re: Barca Sea Master Yamaha 270

Mesaj de miyagi » 01 Sep 2012, 20:22

vali stratonov scrie:
Danoc scrie:Miyagi.....ai avut dreptate legat de comentariile impertinente! A vazut ca nu am glisat la Bicaz....si insista in stilul deja consacrat!
Care-s comentariile impertinente ????
Alea in care intreaba cineva ceva , sau impertinenta e ca cel intrebat(in speta TU) nu ai singe in instalatie sa de-a un raspuns pertinent ...oricare ar fost ala :oops: :oops: :oops: :oops:

In rest nici nu conteaza daca ai glisat sau nu ai glisat la Bicaz ... motivele pot fi multe : ca nu te pricepi,esti prea gras sau daca intradevar barca are probleme de-a intra intra glisaj (ceea ce eu nu prea cred).Atita tot.
Ideea era sa aflam detalii cit mai multe despre barca nicidecum despre persoana ta .....despre tine nu cred ca e cineva interesat sa afle ceva ....e suficient sa urmareasca clasamentele si se dumireste imediat. :roll: :roll: :roll:
Adica daca nu reusesti sa glisezi odata cu barca inseamna ca barca aia nu gliseaza sau ce?
Idiotenii. :lol1: ( nu in sensul de insulta ci de idei fixe :wink: )
Asta era si scopul intrebarii ,oare barca are vre-o"vina" ca nu gliseaza sau proprietarul e"nepriceput". :wallbash:oare
Stratonov tu chiar ai probleme la mansarda. Sau intrii in andropauza si dai simptome de criza ale varstei mijlocii. Cauta-te si lasa oamenii in pace ca ai mai multe bube-n cap decat oricare de aici. Mai multe si decat Fane. Nu ma starnii.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Sep 2012, 09:08

Stratonov tu chiar ai probleme la mansarda. Sau intrii in andropauza si dai simptome de criza ale varstei mijlocii. Cauta-te si lasa oamenii in pace ca ai mai multe bube-n cap decat oricare de aici. Mai multe si decat Fane. Nu ma starnii.
Du-te tata la doctor si te cauta ca ai ramas cu o intoxicatie majora la cap .... de la carnea de mistret :D :D :D mincata acum 3 ani la Minjesti. :wink: :wink: :wink:
Cei prezenti stiu despre ce vorbesc aici.
Acum haidi PA :arrow:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 02 Sep 2012, 18:39

sa ne impacam cu toti.. daca cumparatorul e multumit... nu cred ca sunt probleme si daca gliseaza si daca nu :)

hai cu toti la fire intinse ca vine iar iarna peste noi si iar nu avem altceva de facut decat sa povestim

Numai bine
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 02 Sep 2012, 20:35

mynu_cs scrie:sa ne impacam cu toti.. daca cumparatorul e multumit... nu cred ca sunt probleme si daca gliseaza si daca nu :)

hai cu toti la fire intinse ca vine iar iarna peste noi si iar nu avem altceva de facut decat sa povestim

Numai bine
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Imposibil la ce dragoste se dezvolta intre mine si colegul Vali. Ma gandeam sa-l invit in arena, dar ai dreptate. E mai savuroasa la iarna.
Esti de acord Vali sau ne bagam acum in arena? :?

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 02 Sep 2012, 20:58

Nu de alta, dar le sunt dator si baietilor cu povestea mistretului de la Manjesti ca sa nu mai zici ca nu exista sange in instalatie, dar pe de alta parte sa nici nu mai infestam topicurile aiurea cu off-uri gratuite.

Scrie răspuns