Barca Sea Master Yamaha 270
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Barca Sea Master Yamaha 270
gliseaza cu motor yamaha 5hp modelul
cu capac alb

fishi scrie:gliseaza cu motor yamaha 5hp modelulcu capac alb

sa o folosesti sanatos....mai ales motorul

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
Colegu'cred ca gliseaza DOAR cu motorul yamaha de 5hp cu capacul alb.fishi scrie:gliseaza cu motor yamaha 5hp modelulcu capac alb

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Ce comentarii impertinente?!
A fost o gluma Stratonov, inteleasa doar de tine? Sau va tachinati ca-ntre prieteni si ma bag si eu aiurea?
A fost o gluma Stratonov, inteleasa doar de tine? Sau va tachinati ca-ntre prieteni si ma bag si eu aiurea?
-
- veteran
Eu zic ca ultima ta afirmatie e cea mai corecta :miyagi scrie:Ce comentarii impertinente?!
Desi si aceste prime afirmatii sunt pefect adevarate :si ma bag si eu aiurea?
A fost o gluma Stratonov, ........? Sau va tachinati ca-ntre prieteni

Ma scuzi atunci, da` pune ghilimele ceva sau vreun tavalici ca suntem unii satui de comenturi aiurea pe topicurile initiate.
Numa` bine.
Numa` bine.
- Danoc
- utilizator constant
Miyagi.....ai avut dreptate legat de comentariile impertinente! A vazut ca nu am glisat la Bicaz....si insista in stilul deja consacrat!
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/
http://www.afc.org.ro/
Pana sa-l cunosc si eu ma gandeam ca cine stie ce profesor este, dar in ultima vreme mi s-a facut lehamite de figurile lui. De la Manjestiul de acum 2 sau 3 ani. Nu mai retin exact. Eu nu stiam cum sa nu-i dau avertisment fratelui doctorasului si doctorasului deasemeni, iar el pecuieste in zona deversorului, ca-i presedinte de liga. Nu mai vorbesc de restul ce-a urmat.
De aici a venit vorba de impertinenta. Nu in sensul de insulta ci de "nepertinenta".
Iar cu bagatul in seama!................ ce sa mai zic?. Ma opresc aici.
De aici a venit vorba de impertinenta. Nu in sensul de insulta ci de "nepertinenta".
Iar cu bagatul in seama!................ ce sa mai zic?. Ma opresc aici.
Adica daca nu reusesti sa glisezi odata cu barca inseamna ca barca aia nu gliseaza sau ce?
Idiotenii.
( nu in sensul de insulta ci de idei fixe
)
Idiotenii.

-
- veteran
Care-s comentariile impertinente ????Danoc scrie:Miyagi.....ai avut dreptate legat de comentariile impertinente! A vazut ca nu am glisat la Bicaz....si insista in stilul deja consacrat!
Alea in care intreaba cineva ceva , sau impertinenta e ca cel intrebat(in speta TU) nu ai singe in instalatie sa de-a un raspuns pertinent ...oricare ar fost ala

In rest nici nu conteaza daca ai glisat sau nu ai glisat la Bicaz ... motivele pot fi multe : ca nu te pricepi,esti prea gras sau daca intradevar barca are probleme de-a intra intra glisaj (ceea ce eu nu prea cred).Atita tot.
Ideea era sa aflam detalii cit mai multe despre barca nicidecum despre persoana ta .....despre tine nu cred ca e cineva interesat sa afle ceva ....e suficient sa urmareasca clasamentele si se dumireste imediat.

Asta era si scopul intrebarii ,oare barca are vre-o"vina" ca nu gliseaza sau proprietarul e"nepriceput". :wallbash:oareAdica daca nu reusesti sa glisezi odata cu barca inseamna ca barca aia nu gliseaza sau ce?
Idiotenii.( nu in sensul de insulta ci de idei fixe
)