BARCA Allroundmarine SAMBA 265

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Re: BARCA Allroundmarine SAMBA 265

Mesaj de feugen » 11 Mar 2014, 13:02

Am vazut ca ai un dop introdus in oglinda, in partea din dreapta. Ahaaaaaaaaaa. Bine ca nu am cumparat barca de la tine ca riscam sa ma scufund la primul tzunami intalnit in Pacific. In alta ordine de idei, tu ai folosit pasla la menghina motorului?! Alea sunt urme? Ar trebui sa-ti fie rusine ca vinzi o asemenea facatura de barca.

P.S. Daca ai fi vazut cum arata BARK pe care am vandut-o acum 1 an la jumatate din pretul de achizitie, a ta ai fi spus ca o scoti la vanzare inainte de a fi fabricata.
Lasand gluma de-oparte, nu te mai uita dupa "cariile" pofticiosilor. Este produsul tau, pe care ceri un pret corect in ceeace te priveste si cam atat. Va aparea la un moment dat un cumparator serios care-si doreste mdelul si marimea asta de barca si... o dai instantaneu.

Succes la vanzare ca... daca ai fi fost pescar ti-as fi urat BAFTA... :D

P.S. Vezi ca de cate ori am scris despre produsul propus vanzarii de cate cineva (cunoscut sau nu), acesta s-a dat repejor. In situatia asta te astept cu o bericioaica usor brumata (sa nu ma ia de galci) :D De la ceilalti nu am primit nici macar un MP de multumire :censored:
Bucuresti

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 11 Mar 2014, 13:39

Eule nu exagera ca arata foarte bine Bark aia precum si motorul, asa cum arata si acum.
p.s. Sa mai cauti factura aia ca-mi mai freaca baiatul ridichea din cand in cand.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 11 Mar 2014, 14:01

@Feugen

Multumesc de urari profesore si berea o am pregatita, sa nu fii nelinistit. Inca se incapataneaza sa mai reziste in camara vreo 5-6 doze de Amstel blonde toate, numa bune de umblat la himenul lor gingas si fraged. Te voi invita sa le rupi matale zgarciul de la bijuteriile lor :lol: .

Cat despre barca nu am ce sa mai spun mare lucru in plus ... Una noua e 4.500 RON si asta a mea la aproape jumatate de pret (2.500 RON), in starea in care se afla, este barca de barca, dar cum bine spui nu a aparut pana acum cineva care sa stie despre ce e vorba in propozitie si sa-si doreasca o gonflabila de calitate si cu pedigree bun.
E bine ca nu cere de mancare, sta cuminte impachetata si imi ocupa camara deocamdata. Daca eram in Valea Jiului iti spuneam Noroc bun, dar asta doar Fire zbenguite !!! :wink:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 12 Mar 2014, 09:25

Pretul ramane la 2.500 RON pentru tot pachetul complet de mai jos !!

- barca Samba Allroundmarime 265 cu chila gonflabila si husa transport
- podina aluminiu fractionabila
- bancuta de lemn
- vasle aluminiu originale
- pompa picior Bravo 9 (noua) de mare capacitate si presiune
- ancora plumb 7.5 kg cu 25 m de cordelina
- chit original de reparatii (petece + tub adeziv special)
- Bonus surpriza

Tel: 0730_8888_17
Barca se poate vedea in Bucuresti, Sector 6.

E posibil ca sambata ori duminica sa o puteti vedea live la Oltenita cum zboara pe Dunare cu un motor de 6 CP

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 12 Mar 2014, 09:37

Grija mare sa nu o zgarii :)

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 12 Mar 2014, 09:56

sosoktm scrie:Grija mare sa nu o zgarii :)
N-a fost destul ca trag la mine samsarii ca albinele la miere, mai bagi si matale zanzanie ... :lol:
Stiu ca iti doresti o pneumatica buna de regate pe Dunare , asa ca facem un schimb : imi dai tu barca ta de fibra cu peridoc si cu motorul ala Yamaha ca si asa e prea mare si urat si iti dau Samba mea cu tot cu husa, mai pui si tu o diferenta modica si batem palma ... Si ca sa vezi ca sunt boier tot in banii aia iti fac rost si de Lamiglasul ala pe care ti-l doreai si ramai dator. :roll:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 12 Mar 2014, 11:43

crapmaniacul scrie: E posibil ca sambata ori duminica sa o puteti vedea live la Oltenita cum zboara pe Dunare cu un motor de 6 CP
Sambata pe la ora 10 intru si eu pe Dunare sa-mi umezesc oleaca barca si prostioarele de somn. Eu cred ca ma duc amonte de port cativa kilometri.
Bucuresti

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 12 Mar 2014, 12:54

feugen scrie:
crapmaniacul scrie: E posibil ca sambata ori duminica sa o puteti vedea live la Oltenita cum zboara pe Dunare cu un motor de 6 CP
Sambata pe la ora 10 intru si eu pe Dunare sa-mi umezesc oleaca barca si prostioarele de somn. Eu cred ca ma duc amonte de port cativa kilometri.
Vrei sa testezi niscaiva giugele proaspete de pe la targ cred. In principiu tot in amonte ma bag si eu ca acolo e de treaba mai bine. Am si momit saptamana trecuta si am asteptat sa se stranga ciorchine, buchete buchete :lol:

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 12 Mar 2014, 14:11

crapmaniacul scrie:
sosoktm scrie:Grija mare sa nu o zgarii :)
N-a fost destul ca trag la mine samsarii ca albinele la miere, mai bagi si matale zanzanie ... :lol:
Stiu ca iti doresti o pneumatica buna de regate pe Dunare , asa ca facem un schimb : imi dai tu barca ta de fibra cu peridoc si cu motorul ala Yamaha ca si asa e prea mare si urat si iti dau Samba mea cu tot cu husa, mai pui si tu o diferenta modica si batem palma ... Si ca sa vezi ca sunt boier tot in banii aia iti fac rost si de Lamiglasul ala pe care ti-l doreai si ramai dator. :roll:
regrete eterne, insa barca de fibra nu am, cu drag m-as fi combinat la astfel de schimb reciproc avantajos. Daca insa as fi avut, tot ca semn de buna vointa, bagam si peridocul in troc pentru a balansa putin lamiglasu`, inteleg ca e cam rigid pe varf si trebe greutate sa sa simta ceva.
Acum serios, daca tot barca ta se apropie de finalul vietii, o reducere gen remat nu faci? :mrgreen:

Daca raman in bucuresti in we sigur ajung la oltenita si eu, cu airstarul si 8 cai :twisted: :twisted:

sa dea dracu sa prind locu` ocupat, ca va scot salaii de sub nas :fluch

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 12 Mar 2014, 14:42

sosoktm

E clar ca in weekendu asta ce se anunta frumos, iar o sa fie demonstratie nautica la Oltenita si barcile la 10 m una de alta claie peste gramada in gurile Argesului ... Am auzit eu de niste locuri smechere asa ca va las pe voi acolo la varsare sa-i luati p-aia neintarcati inca si ma duc mai sus pe locurile nebalacite , acolo unde stau casalotii.

Mare grija la afirmatiile nefondate, ca barca mea nici nu a ajuns la prima tinerete, e abea la pubertate si stiu ce vorbesc, nu te lua dupa samsarii care umbla dupa chilipiruri. Sa nu vii cu bani multi la tine ca sigur o sa vrei sa mi-o cumperi cand oi vedea-o umflata si cum salta in glisaj pe valuri si o sa-ti schimbi impresia la 180 de grade ... :wink:

Scrie răspuns