BARCA Allroundmarine SAMBA 265

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
crapmaniacul
veteran
veteran

Re: BARCA Allroundmarine SAMBA 265

Mesaj de crapmaniacul » 25 Feb 2014, 11:55

sosoktm scrie:cel mai bine e dupa, dar uneori inainte :elkgrin:

p.s. de ce vinzi colacul?
Vand „colacul” :evil: ptr ca vreau unul mai mare in care sa intre lejer 2-3 persoane sau chiar un RIB ... inca tatonez posibilitatile.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 25 Feb 2014, 23:03

Pentru ca am fost intrebat de poze, am facut un efort si iata si pozele reale gata developate.

Important :
pana sambata barca se vinde pachet complet si bonusurile mentionate anterior la 2.600 RON fix !!!
Barca nu are petece deloc, nu are reparatii, pori, nu scapa aer sau alte traznai, este perfecta.
Se poate vedea in sectorul 6.

Tel: 0730 8888 17

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 26 Feb 2014, 09:15

Barca inca este de actualitate in conditiile mentionate anterior !

Primul venit primul servit ! :wink:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 26 Feb 2014, 16:00

Pentru moment barca este rezervata.

adrianculea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianculea » 01 Mar 2014, 12:19

Atentie potentiali cumparatori. Dupa discutii telefonice cu vanzatorul am venit din Constanta sa vad o barca "IMPECABILA". Va descriu ce am gasit: o barca TAVALITA, apreciez ca are o vechime de cel putin 5-6 ani, adezivul lipiturilor ingalbenit, banda de protective din cauciuc zgariata pe aproape intrega lungime intr-un mod bizar,placa de motor uzata. Vanzatorul nega evidenta acestor lucru cu o nonsalanta greu de imaginat. O asa nesimtire mai rar am intalnit. L-am rugat de mai multe ori sa nu ma puna pe drum degeaba daca descrierea nu este una reala. Atentie! Pozele nu arata nici pe departe uzura acestei barci. Multumesc vanzatorului pentru cheltuiala si timpul pierdut. "Cumparati cu incredere".

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 01 Mar 2014, 13:03

WTF?! :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 01 Mar 2014, 19:26

Opiniile lui Adrian Culea pe cat de personale si subiective sunt, reprezinta punctul lui de vedere si perceptia lui complet subiectiva si cat se poate de departe de realitate. Telefonic i-am spus ca barca a fost folosita intr-un regim normal, ca are o anumita uzura dar fireasca, ca este din 2012 si ca are doar cateva mici zgarieturi superficiale si ca in rest nu are nici o problema si sustin in continuare cele mentionate. Nu e vorba de reparatii, petece sau alte lucruri.

D-nul Adrian s-a uitat la cauciucul lateral care vine peste baloane si a si tras concluzia ca barca a fost tavalita si a inceput sa strambe din nas. Apoi a ridicat la nivelul de adevar o alta banuiala, adezivul e ingalbenit, deci e clar ca nu e noua ... Banuia el in capul lui ca adezivul cand barca e noua e precum pasta de dinti, alb cristal si apoi se ingalbeneste ...
Apoi ca placa de motor e uzata, cand i-am spus telefonic ca atunci cand pui motorul pe placa de motor, menghinele strang bine placa pe portiunea aparatorilor de plastic si normal ca raman urme, initial a acceptat, apoi a decretat ca e uzata.
O barca folosita de doi ani de zile orice ai face nu arata perfect precum una din vitrina, are mici urme care toate sunt pur estetice si care nu-i afecteaza in nici un fel siguranta sau exploatarea si ele exista si apar pe orice barca folosita 10 - 15 partide.

O barca nu o tii in batista si in catifea ptr ca nu ai cum, insa dansul sunt absolut convins ca si unei barci din magazin ii gaseste minim 5 defecte la cat de carcotas este. Mai avea putin si spunea ca nici valvele in opinia lui nu sunt puse chiar optim si ca nici baloanele nu sunt chiar rotunde si nici centrate perfect in opinia lui ... Dupa ineptiile pe care le debita cu o siguranta de sine curioasa, nu cred nici ca a folosit o barca mai multi ani si nici ca stie ce inseamna o uzura fireasca la o barca gonflabila.

Daca iei o barca si iesi de 3 ori pe an cu ea si in rest o tii in debara, ai oarece mici sanse dar foarte mici sa-l multumesti pe acest om. Inca de la telefon am sesizat ca o sa fie extrem de agresiv si de carcotas si n-am avut nimic de ascuns, i-am spus ca are 3-4 mici zgarieturi superficiale, ca placa de motor are cateva semne, i-am trimis inca 10 poze cu barca fata de cele care sunt in anunt , dar toate astea nu au avut nici un efect. El venise de fapt setat cu gandul ca barca e folosita bine si ca nu merita luata, era extrem de ingandurat de cand l-am vazut, cand inca nici nu vazuse barca, e omul care are temeri si la o barca din magazin, e tipul celui vesnic nemultumit.

Mai multi prieteni pescari au vazut barca si o cunosc si nici unul niciodata nu a exprimat vreo parere sau macar vreo aluzie la faptul ca barca a fost folosita mult ... Dar absolut nici unul si s-a gasit cunoscatorul cunoscatorilor sa o terfeleasca si sa strice vanzarea ... Ca sa intelegeti genul de om : in ochii lui si Claudia Schiffer are pometii mari si claviculele strambe si o ureche mai sus decat cealalta si in final iti decreteaza ca oricum nu e genul lui si ca e o stramba urata ...

Deci cam asta a fost povestea si inclin sa cred ca de fapt el nu a vrut nici un moment sa cumpere barca, la cum punea problema, omul iesise din casa de plictiseala si plictisit a ramas ...

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 01 Mar 2014, 20:04

Prietene, ai un tupeu fantastic, iesit din comun. In afara de faptul ca ai incercat sa ne minti cu barca in fata, ca are doar cateva iesiri, ca stai ca are zgarieturi ca am stat barca langa barca sa mancam, ca ....,esti penibil. Omul a venit de la Constanta cu banii la el, eu m-am deplasat 100km. tot efortul pentru ce? sa iti vedem tie opinca?
Pur si simplu bati campii, si culmea, tot tu esti cel deranjat. Oare tu ai impresia ca eu nu stiu ce inseamna barca folosita? tu esti primul pe lumea asta care imi arata o barca?
Civilizat ar fi fost sa iti ceri scuze si sa pleci capul.
Eu cred....ar fi fost perfect sa trimiti barca prin curier si apoi sa iti faci mendrele, asa cum faci si acum.

Vrei sa iti citez din descrierea facuta de tine in anunt?
Imagine

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 02 Mar 2014, 03:22

Hmmm sa fie Vegas style?
www.spinningclub.ro

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 02 Mar 2014, 08:43

Nu vreau sa ma bag in toate aceste polemici, pot insa afirma ca am vazut barca in ianuarie pe balta Lunca Mihailesti, umflata si pusa la treba pe apa. Nu este fara doar si poate o barca noua, dar este o barca OK, pe care recunosc ca am vrut sa o cumpar si eu la un moment dat. Motivul pentru care am renuntat a fost investitia in sine si nu calitatea produsului.

Scrie răspuns