AvP
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

pai au o revista concurenta(ca Pescar Modern e ...speachless
) ca sa spui sa sunt cei mai buni?
am si eu cateva reviste de pe afara, Ontario Fishing(Canada), Anglers Mail, Advanced Fishing, Pike and Predators, Coarse Fishing, Irish Angler(Marea Britanie), Peche Sportives(Franta), si diferenta este mare...
am si eu cateva reviste de pe afara, Ontario Fishing(Canada), Anglers Mail, Advanced Fishing, Pike and Predators, Coarse Fishing, Irish Angler(Marea Britanie), Peche Sportives(Franta), si diferenta este mare...
Stiti care e culmea atletismului: sa alergi de unul singur si sa iesi pe locul doi
nu ca ar avea vreo legatura dar....
...dar asa sunt romanii carcotasi cum ridica unul capul sa-i dea in cap in loc sa...
...e si ce daca lasa ca asa li se urca ....de nu le mai ajungi nici cu...
...e ce sa spunem si noi...
...mai Vijelie da tu chiar ti-ai luat actiuni la......
Dar lasa ma cine are sa-i traiasca cine nu ......s-o fredoneze ca noi pe forum......ca nu va mai incape Dunarea de nesatui....huooooo ....braconerilor....
..si uite-asa de unde-am plecat si unde am ajuns....
In acest moment sforaie Caragiu in Monstrul pe B1 tv iar Morariu ii da cu bicicleta galbena
nu ca ar avea vreo legatura dar....
...dar asa sunt romanii carcotasi cum ridica unul capul sa-i dea in cap in loc sa...
...e si ce daca lasa ca asa li se urca ....de nu le mai ajungi nici cu...
...e ce sa spunem si noi...
...mai Vijelie da tu chiar ti-ai luat actiuni la......
Dar lasa ma cine are sa-i traiasca cine nu ......s-o fredoneze ca noi pe forum......ca nu va mai incape Dunarea de nesatui....huooooo ....braconerilor....
..si uite-asa de unde-am plecat si unde am ajuns....
In acest moment sforaie Caragiu in Monstrul pe B1 tv iar Morariu ii da cu bicicleta galbena
-
Adi
- utilizator constant

Care diferenta e mare? La ce ? Articole , grafica..ce mai exact? Dupa ce raspunzi la astea compara nivelul de trai de aici cu cel de acolo. Avp a educat pe multi dintre noi, nu mi se pare deloc o revista depasita. Are informatii de ultima ora, prezinta tehnici moderne, incurajeaza competitiile...In plus nu are concurenta. Criticam raportandu-ne la ce?am si eu cateva reviste de pe afara, Ontario Fishing(Canada), Anglers Mail, Advanced Fishing, Pike and Predators, Coarse Fishing, Irish Angler(Marea Britanie), Peche Sportives(Franta), si diferenta este mare...
Altceva ne lipseste noua. O emisiune de pescuit cel putin pe masura revistei.
-
CC59
- utilizator constant

si diferenta intre Mercedes si dacie este mare...da ne multumim si noi...andrei-ovidiu scrie:pai au o revista concurenta(ca Pescar Modern e ...speachless) ca sa spui sa sunt cei mai buni?