AvP

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 19 Ian 2007, 08:55

Va puteti voi imagina cam cat costa o pagina de publicitate in In-Fisherman sau in Pike and Predators? Sau nu vi se pare ca are vreo legatura cu subiectul?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 19 Ian 2007, 09:34

E pacat sa denigrati revista AVP,aceasta fiind pana in prezent cea mai buna revista de pescuit din Romania,atat ca prezentare grafica cat si ca si continut.
Va spun in cel mai cinstit mod ca e deasupra majoritatii revistelor de aici,din U.S.A.unde gasesti mai multe pagini cu reclame ,decat articole de specialitate.

Nici o revista din lume nu poate sa-i multumeascva pe toti cititorii deci nici AVP nu va putea face aceasta .
Chiar daca e loc de mai bine si la AVP nu puteti spune ca nu e cea mai buna revista de pescuit din Romania ca nu ar fii adevarat,lucru ce il poate observa si un necunoscator.

Iar referitor la revista PESCAR MODERN,nu uitati ca aceasta nu dispune de baza materiala de care dispune AVP,dar incearca sa fie folositoare pescarilor,la fel cum vrea sa fie si AVP.

Daca sunteti in stare sa faceti reviste mai bune decat ei de ce nu faceti,in plus aveti posibilitatea sa nu cumparati revistele ce nu va satisfac.

Cel mai usor e de criticat ,dar mai greu de facut.Nu uitati ca pana mai ieri ,unii dintre noi nu aveam de citit decat revista A.G.V.P.S.-ului si cu greu puteam pune mana din cand in cand pe o revista italiana,franceza etc. ca sa vedem cum trebuie sa fie o revista buna de pescuit.

Vijelie ,a punctat f.bine spunand sa "dam cezarului ce e al cezarului" si sunt de acord cu el in acest sens.

Cel putin eu ,abia astept sa-mi vina de acasa revista AVP ca sa o pot citii si nu ma deranjeazaq ca destule din cele scrise eu le cunosc deja fie din practica ,fie din lecturarea mai multor revistte de specialitate americane ,engleze ,franceze ,italiene.

Sa nu uitam ca nu toti pescarii sunt la acelas nivel,unii sunt abia incepatori si o revista buna trebuie sa se adreseze tuturor pescarilor,cel putin acum in Romania ,cand va fii cazul unor reviste specializate pe un anumit tip de pescuit,vor aparea si ele daca vor avea sustinerea materiala din partea cititorilor,dar pana atunci...

Jean Scurtu

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 19 Ian 2007, 18:26

pentru cine abea acum incepe sa invete sa citeasca probabil ca este o lectura grea :twisted: am spus ca este cea mai buna revista de pescuit din romania si ca nu ma razboiesc cu ei<nici nu am de ce :wink: > :twisted: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 20 Ian 2007, 08:33

nu comparati mere cu pere
avp este singura care aduce a revista pentru pescari
impartita pe stiluri si cu destule documentare pt toti
ramane singura dupa mine
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 25 Ian 2007, 22:24

Ce chestie...si omul nu intentiona decit sa o vinda :?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 26 Ian 2007, 00:44

noa mai oby1 mai vinzi ori ce faci?

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 27 Ian 2007, 20:16

Cred ca i-a trecut omului cheful,cu atitia mishtocari...parca esti in Obor...toti vor sa scada pretul,isi dau cu parerea,etc.si cind omul scade pretul,spun ca nu erau decît curiosi... :wink: sa-i strice businessul,asa...la oha... :?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 27 Ian 2007, 20:46

se pare ca nu a fost nimeni interesat pe bune,iar hopul financiar a trecut, asa ca....

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 28 Ian 2007, 10:37

sterg?

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 28 Ian 2007, 22:28

oby 1 scrie:se pare ca nu a fost nimeni interesat pe bune,iar hopul financiar a trecut, asa ca....
kkt , da nu e corect :evil: io chiar am vrut sa cumpar , shi vreau in continuare defapt , da cu toate mistourile nu se mai poate face aci un targ :twisted: . Trimite pm daca mai vrei sa vinzi

Scrie răspuns