alte lansete de vanzare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

alte lansete de vanzare

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:04

m-am suparat chiar de tot :

1. skeet reese SR765R 7' 3/8-1 1/2, spinning, custom made by laurentiu andronic.

batul este nou noutz, inele fuji sic YSG plecare 30 finish 7, mandrina fuji dps deluxe 17, split grip eva, matisaje cu negru butt fuji bla bla bla ...

pret 800 de ron nediscutabil, atat a costat toata distractia, este peste 900 de ron in magazin ....

http://www.totalfishing.ro/lansete-rapi ... _1174.html

2. gloomis hotshot IMX, 8'6, 2 bucati, custom made by laurentiu andronic ...

actiune 3/8 4 oz, extra fast, inele fuji TiSIC ( primele 5 inele de la varf plus tip topul de 6 mm ) si fuji YSG plecare 30 mm plus urmatoarele 2.

raritate maxima, blankurile astea nu se mai gasesc de multi ani de zile, sunt blankuri aduse de dragos bana de la raposatul tom white ...

mandrina fuji dps deluxe 18, split grip, eva butcap fuji etc etc etc ...

exceptional de senzitiv, batul poate fi pescuit chiar si cu 5-7 grame, se simte cu el tot, si duce pana in maxim 40 de grame plus naluca (arunca si 80 de grame fara probleme, dar pana in 40 merge ideal la jig) ... are varful foarte fin, si poate arunca si voblere mici de 7 grame la distante bune, si este evident ca toate hot shoturile, foarte puternic pe cotor ...

pescuit un sezon si jumatate, este impecabil ...

m-a costat 1450 de ron ( blank scump, inele de titan etc etc etc ) ...

pret 1000 de ron absolut nediscutabil, e mega raritate, si super bat !

contact pe mp, sau 0721 200 956 Toni

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Sep 2011, 12:13

Fratioare nu reactiona la primul impuls ,ca s-ar putea sa-ti para rau. :wink:

Stii si tu cum sunt sotiile , mai arunca citeodata frustrarea lor pe hobbyul nostru...nu baga in seama , lasa sa zica si tu fa ca tine ...
:lol:

Mai patesc si eu citeodata chestii dintrastea dar m-am calit si nu mai pun la suflet. :lol:

P.S. Oricum frumoase jucarele ai si e pacat sa le dai din casa doar pt o discutie contradictorie cu sotia .....parerea mea.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Sep 2011, 12:19

toni f ... are dreptate vali in ceea ce zice ... iti va parea rau dupa multe dintre ele ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:28

vali, multumesc frumos de suport, si undeva acolo in coltul mintii stiu ca ai dreptate :) :) :)

da mi s-a pus pata rau, si i want to make a point to it, ca sa zic asa ...

e adevarat ca cu exceptia premierului si a skeet reese, noi voi putea sa refac niciodata ce vand, ca sunt numai chestii care nu pot fi inlocuite ...

blankuri de loomis never ever, si nici nu vad pe nimeni sa cumpere un century ng, ca sa-i faca varful batz de spin, oricata smecherie de lanseta ar iesi ...

dar este o chestiune de principiu ! asa era simplu sa iau de la vre-un pretin niste bani o luna doua pana reuseam sa mermelesc finantele familiei si sa fac pierduta usor usurel suma respectiva printre cheltuiele normale ... da nu asta e conceptul ...

vreau sa-i demonstrez ceva nevesti-mii , ca e vorba de o chestie in viitor ...

fac praf colectia, cu orice risc si cost, si o anunt dupa ca we are even, si ca de acu inainte nu mai are nimic, dar absolut nimic de discutat sau comentat ever in veci despre ceea ce priveste pescuitul meu si sculele mele si asa mai departe ....

and this is final !!!!!!

inca o data multumesc de suport vali , apreciez maxim ...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 13 Sep 2011, 12:29

Tonitza, iti trebe o iesire cat de curand...(la apa)! :idea:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:38

salvadoare, bag tot weekendul pescuit, ca mi s-a pus pata !!!

plec de vineri seara, si pana duminica la ora 20 nu-mi propun sa ajung acasa ....

@ d4md3od; bro' stiu ca vali are dreptate, si chiar sunt convins ca-mi va parea rau dupa toate ca sa fiu exact , dar a decision is a decision ...

e vorba de un principiu, si un concept, si asta este ...

nu-ti face griji, mai tin un batz sa dau cu el la avat cand ne vedem :D :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Sep 2011, 12:40

Toni :!: Baga-ti mintile-n cap, bre...... N-ai si tu pe la birou....vreun dulap ptr 1-2 lansete ? :elkgrin:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Sep 2011, 12:41

toni f scrie:vali, multumesc frumos de suport, si undeva acolo in coltul mintii stiu ca ai dreptate :) :) :)

da mi s-a pus pata rau, si i want to make a point to it, ca sa zic asa ...

e adevarat ca cu exceptia premierului si a skeet reese, noi voi putea sa refac niciodata ce vand, ca sunt numai chestii care nu pot fi inlocuite ...

blankuri de loomis never ever, si nici nu vad pe nimeni sa cumpere un century ng, ca sa-i faca varful batz de spin, oricata smecherie de lanseta ar iesi ...

dar este o chestiune de principiu ! asa era simplu sa iau de la vre-un pretin niste bani o luna doua pana reuseam sa mermelesc finantele familiei si sa fac pierduta usor usurel suma respectiva printre cheltuiele normale ... da nu asta e conceptul ...

vreau sa-i demonstrez ceva nevesti-mii , ca e vorba de o chestie in viitor ...

fac praf colectia, cu orice risc si cost, si o anunt dupa ca we are even, si ca de acu inainte nu mai are nimic, dar absolut nimic de discutat sau comentat ever in veci despre ceea ce priveste pescuitul meu si sculele mele si asa mai departe ....

and this is final !!!!!!

inca o data multumesc de suport vali , apreciez maxim ...
toni fratioare stiu cum e sa fi intins la maxim cu nervii ....asa incit nu insist ...

poate imi faci un pret la Loomisuri care sa acopere nevoile urgente asa incit sa le iau eu si sa ti le vind cind vrei tu inapoi la acelasi pret bineinteles....

poate asa impaci si capra si varza ...think about :lol: :lol: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Sep 2011, 12:58

hehe vali, stiu exact ce zici, din pacate :(

te sun si vorbim ...

multumesc inca o data !

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 13 Sep 2011, 13:45

Pai am si eu IMX HSR 8`6" de la Tom White si arunca 1/2-4 oz teoretic,practic arunca pana in 20 si un pic de grame ca e varful f. fin.Cred ca e modelul 1023,al tau nu o fi cumva cel de 1-5 oz,1025?Numai ala poate arunca 40 grame.Am mai avut modelul 1021 3/8-3 oz si era f. fin.

Scrie răspuns