romus
@ marian
man, nu-ti mai face sange rau, si nu mai posta offfuriii ....
am avut 7000 de telefoane pentru loomisuri, sunt marfa de contrabanda in zilele noastre, si foarte multa lume le-a vrut ... si chiar si in conditiile astea, nu am crescut preturile si am incercat sa pastrez corect ordinea operatiilor ...
remus a fost fost al doilea care a zis ca vrea imxul, cel care l-a vrut primul nu a mai reusit sa vina sa-l vada in seara in care trebuia, l-am sunat pe remus, omul a confirmat, are toti banii, primeste marfa , punct ... chiar i-am facut un combo cu un tda de 2500, ca pentru molineta aia este echilibrat la milimetru batul ...
esti om in toata firea, si cu par alb in cap ... stii foarte bine ca nu tot timpul merge cu stai, asteapta-ma, stai sa-l vad intai, as vrea sa-l platesc in rate etc ... ti-am explicat si la telefon de ce, si ca nu accept decat vanzarea in anumite conditii ...
stiu ca ti-ai fi dorit unul din ele, si imi pare sincer rau ca nu a iesit ... dau un whisky sa-ti treaca, cu proxima ocazie cand ne vedem pe la galati, iar lansetele pe lumea asta nu s-au terminat

or mai fi si alte oportunitati ....
oricum, pe dunare unde pesui tu, imxul este cam usurel ...