alte lansete de vanzare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Sep 2011, 18:50

lupu nicolae daniel scrie:daca merge cu mine , sigur prinde !
Cine se bucura de el Lae? :wink:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Sep 2011, 08:17

romus :D

@ marian

man, nu-ti mai face sange rau, si nu mai posta offfuriii ....

am avut 7000 de telefoane pentru loomisuri, sunt marfa de contrabanda in zilele noastre, si foarte multa lume le-a vrut ... si chiar si in conditiile astea, nu am crescut preturile si am incercat sa pastrez corect ordinea operatiilor ...

remus a fost fost al doilea care a zis ca vrea imxul, cel care l-a vrut primul nu a mai reusit sa vina sa-l vada in seara in care trebuia, l-am sunat pe remus, omul a confirmat, are toti banii, primeste marfa , punct ... chiar i-am facut un combo cu un tda de 2500, ca pentru molineta aia este echilibrat la milimetru batul ...

esti om in toata firea, si cu par alb in cap ... stii foarte bine ca nu tot timpul merge cu stai, asteapta-ma, stai sa-l vad intai, as vrea sa-l platesc in rate etc ... ti-am explicat si la telefon de ce, si ca nu accept decat vanzarea in anumite conditii ...

stiu ca ti-ai fi dorit unul din ele, si imi pare sincer rau ca nu a iesit ... dau un whisky sa-ti treaca, cu proxima ocazie cand ne vedem pe la galati, iar lansetele pe lumea asta nu s-au terminat :D or mai fi si alte oportunitati ....

oricum, pe dunare unde pesui tu, imxul este cam usurel ...

L.N.D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de L.N.D. » 16 Sep 2011, 10:43

un prieten bun de-al meu care mi-a cerut sfatul, ...
eu am SAGE-le , pe care nu il inlocuiesc cu nimic.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 16 Sep 2011, 17:50

daniele, nu l-ai sfatuit rau de loc ... multumesc ....

putem confirma, imx 8'6 plus tda 2500 a ajuns cu bine la sibiu, iar pe noul proprietar il lasam sa dea singur feedback , despre cum i se pare "marfa" :D :D :D

Scrie răspuns