2 bete cormoran TR4
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: 2 bete cormoran TR4
SAU SCHIMBUL CU O MULINETA MARIME 2000 SAU 2500 DE PREFERAT NOUA
vind sau schimb betele din titlu cu o mulineta (de preferat noua) sau fir textil...combinatii ceva!
trebuie sa se gaseasca cineva caruia ii lipsesc bete de stiuca sau salu...pt balti,curent mic...!
trebuie sa se gaseasca cineva caruia ii lipsesc bete de stiuca sau salu...pt balti,curent mic...!
Prieteni...oferte decente...v-as ruga,de bun simt!
Multumesc.
Multumesc.
Trimite-le la mine pe fancurier pe amndoua ca eu nu le mai ridic exacat cum ai facut tu, sa platesti tur-retur aiurea.
Au trecut 2 ani de atunci....si ti-am explicat ce sa intimplat....ba am mai vb si cu un tip de acolo de la tine din bistrita,am incercat sa ma revansez cumva fta de tine dar vad ca tu inca "cauti cearta"...nui frumos!
Vrei vreuna dintre ele?
Pt tine as face o reducere ca sa "spal " daca se poate acel incident....pe bune daca te intereseaza vreuna nu trebuie decit sa-mi scrii aici!
Vrei vreuna dintre ele?
Pt tine as face o reducere ca sa "spal " daca se poate acel incident....pe bune daca te intereseaza vreuna nu trebuie decit sa-mi scrii aici!
Vorbe si iar vorbe eu nu caut cearta iti zic doar ce ai facut,e foarte simplu daca vrei sa te revansezi iti dau cardul si virezi 50RON asa te revansezi.
Daca iti place sa te consideri un om corect fi corect, vorbaria nu face 2 parale.
Binenteles nu o sa-ti platesti boroboata, mai bine mai dai 100 de explicatii.
Daca iti place sa te consideri un om corect fi corect, vorbaria nu face 2 parale.
Binenteles nu o sa-ti platesti boroboata, mai bine mai dai 100 de explicatii.
Am sa-ti pun acesti bani dar nu luna asta ca nu am dar luna viitoare pe 18 cind intra salariu.
Acum e bine?
Sa-mi dai pe mp nr de card...
Oricum daca imi amintesc eu bine iti zisesem ca daca sunt interesat de ceva produse de la tine iti trimit si acei bani,dealtfel eram si sunt interesat de un fir textil subtire(pe care sper sal cumpar de la tine),aveai un srtren parca,dar nu am avut bani la acea data.
Acum e bine?
Sa-mi dai pe mp nr de card...
Oricum daca imi amintesc eu bine iti zisesem ca daca sunt interesat de ceva produse de la tine iti trimit si acei bani,dealtfel eram si sunt interesat de un fir textil subtire(pe care sper sal cumpar de la tine),aveai un srtren parca,dar nu am avut bani la acea data.