Vezi ca TR4 e tunat! Astfel incat postul tau cred ca e putin aiurea...Ma rog.
2 bete cormoran TR4
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: 2 bete cormoran TR4
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu il inteleg pe onamis...dar e democratie si fiecare face ce crede mai bine...!Zamfi scrie:Vezi ca TR4 e tunat! Astfel incat postul tau cred ca e putin aiurea...Ma rog.
D-nule il doriti dumneavoastra?...face-ti o oferta concreta daca va intereseaza batul.
Am vazut ca ati vindut multe pe aici si aveti calificative bune...asa ca...lasati-ne...pleaseeee!
Nu vreau sa intru in polemici cu d-neavoastra...banuiesc,ca ati vrut doar sa demonstrati ca ati gasit "mai ieftin",nu ca "a-ti fost rau intentionat"....nu va port pica si va respect ca si coleg!
Unde scrie ca TR4 de 2,1m e tunat?
Intradevar cel de 2,1m nu este tunat...este doar putin folosit...spre deloc 1 sau 2 partide la bibaneala...celalalt de 2,4m este tunat.ONAMIHS scrie:Unde scrie ca TR4 de 2,1m e tunat?
In schimb nu inteleg amestecul dumneavoastra in topicul meu...chiar deloc.
Multa bafta si dumneavoastra....si sincer chiar il dadeam la schimb cu pachetul acela de plastice pe care l-ati vindut(40 pungi).
Multumesc pentru interesul acordat topicurilor mele!
In alta ordine de idei,sa zicem ca as fi interesat de batul de 2,1m,care e pretul final(avand in vedere ca in magazin e mai ieftin si are si garantie pe deasupra)?
In alta ordine de idei,sa zicem ca as fi interesat de batul de 2,1m,care e pretul final(avand in vedere ca in magazin e mai ieftin si are si garantie pe deasupra)?
Fara suparare dar data viitoare citeste mai cu atentie,cel de 2,4m e tunat nu cel de 2,1mZamfi scrie:Vezi ca TR4 e tunat! Astfel incat postul tau cred ca e putin aiurea...Ma rog.
Ai scuzele mele! Stima. 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
valabil si schimbul cu o mulineta de marime 2000 maxim 2500...in valoarea acestor bete
de preferat noua sau aproape noua!
vcalin scrie:valabil si schimbul cu o mulineta de marime 2000 maxim 2500...in valoarea acestor bete