Nu merge cu smecherii !!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Nu merge cu smecherii !!
nu functioneaza treaba cu facut user nou si scris 13 mesaje la misto ca sa poti intra in tombola
bosenco tu crezi ca daca ti-ai facut azi user si ai bagat 13 mesaje la misto treaba asta nu se vede ?
vezi-ti de treaba fratioare
daca continui cu treaba asta iti sterg userul direct
aviz amatorilor
bosenco tu crezi ca daca ti-ai facut azi user si ai bagat 13 mesaje la misto treaba asta nu se vede ?
vezi-ti de treaba fratioare
daca continui cu treaba asta iti sterg userul direct
aviz amatorilor
Ovidiu, mie 10 mesaje saptamanal sincer mi se par de ajuns. Daca s-ar modifica la 50 de mesaje saptamanal, ar fi plin forumul de posturi de genul:
sau "ihi" "cool" "de acord" si alte d'astea.
Apropo, la 10 mesaje saptamanal, cate sunt acum, asta inseamna la un calcul simplu matematic, 40 pe luna, deci aprox. 480 pe an. Pai io vad ca nici tu nu te-ai cam incadrat, avand in vedera ca din ianuarie pana acum ai aprox. 160 de posturi. S-au dintr-o data ai deveni mai vorbaret, doar doar o pica si-un premiu!!
Cred ca conteaza mai mult calitatea postrurilor nu cat de mult se vor unii sa fie auziti...
PS - sper ca nu te-ai suparat, aste e parerea mea so ...
sau "ihi" "cool" "de acord" si alte d'astea.
Apropo, la 10 mesaje saptamanal, cate sunt acum, asta inseamna la un calcul simplu matematic, 40 pe luna, deci aprox. 480 pe an. Pai io vad ca nici tu nu te-ai cam incadrat, avand in vedera ca din ianuarie pana acum ai aprox. 160 de posturi. S-au dintr-o data ai deveni mai vorbaret, doar doar o pica si-un premiu!!
Cred ca conteaza mai mult calitatea postrurilor nu cat de mult se vor unii sa fie auziti...
PS - sper ca nu te-ai suparat, aste e parerea mea so ...
daca tot veni vorba de customizat forumul, s-ar putea scapa de linkurile lungi:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=200081
nu poti posta mai mult de 10 ori pe saptamana?
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=200081
nu poti posta mai mult de 10 ori pe saptamana?
Nu a zis nimeni ca nu poti posta mai mult de zece, era vorba de numarul minim de posturi necesar pentru a putea participa la concurs. Daca doresti poti posta cat de mult doresti, nu cred ca sa pus vre-odata problema de numar maxim de postari.gabor scrie: nu poti posta mai mult de 10 ori pe saptamana?