Nu merge cu smecherii !!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
propun sa transformam tombola in ceva sistem CAR(primim pe rand,nu ramane nimeni pe langa)...
nu am castigat nik in viata mea si nici nu ma astept sa castig acum,asta e....sunt norocos foc
nu am castigat nik in viata mea si nici nu ma astept sa castig acum,asta e....sunt norocos foc
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am o solutie,Michael,pe care am aplicat-o si eu de vreo citeva ori pentru a cistiga ceva.Un exemplu care imi vine acum in cap:daca te abonezi la"Aventuri la pescuit"mai primesti si un card si reducere la magazinele"Loto".Sau daca te abonezi pe 6 luni la"TV Satelit iti iei "premiu" un sampon si un balsam.Si asta pe linga reviste .Eu asa fac si ma mint ca am cistigat si un premiu.Hai,ca-i super ofertaMichael scrie:propun sa transformam tombola in ceva sistem CAR(primim pe rand,nu ramane nimeni pe langa)...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
deci,daca ne facem abonament la tombola,poate primim vreun bonus,nu?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Ne pierdem in amanunte,important e sa prinzi peste.
Cand te gandesti ca vine cate un mos cu o coada de matura si da cu muci uscati si prinde peste mai mult decat toti pescarii de pe balta care au toate minunatiile de scule,dar au un defect major:nu prind pestele singure!
Daca intrebi mosneagul de Rappala o sa iti zica ca poate sta la oras,ca din sat de la el nu e in mod sigur,asta in cel mai fericit caz.
Cand te gandesti ca vine cate un mos cu o coada de matura si da cu muci uscati si prinde peste mai mult decat toti pescarii de pe balta care au toate minunatiile de scule,dar au un defect major:nu prind pestele singure!
Daca intrebi mosneagul de Rappala o sa iti zica ca poate sta la oras,ca din sat de la el nu e in mod sigur,asta in cel mai fericit caz.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!