DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
proiect sezon 2026
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20251206_192225~3.jpg (63.14 KiB) Vizualizat de 3538 ori
sus?in?tor al prohibi?iei pe specii
- johnnybravo
- Moderator

beteala de pom sau ce ai folosit pt linia laterala?
nu,niste materiale ce le am pentru streamere.
9cm-18gr. pentru ape ?i pe?ti mari
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20260107_130817~2.jpg (35 KiB) Vizualizat de 3140 ori
pattern nou
6,5cm-6gr
6,5cm-6gr- Fişiere ataşate
-
- IMG_20260116_131456~2.jpg (91.52 KiB) Vizualizat de 2929 ori
un fel pictura naiva

- Fişiere ataşate
-
- 1000020731.jpg (30.01 KiB) Vizualizat de 1231 ori
Fiecare vobler handmade are povestea lui,însă unele mă surprind chiar și pe mine care le-am făcut.Initial voblerul asta era gândit
...pentru martie-aprilie,când avații incep sa se activeze .
Din păcate ,am ieșit doar de doua ori în perioada aia și am încercat cu totul altceva.Acum,după deschidere, am văzut după f.mult timp avații la lucru.Primul lucru care ti-i se întâmplă în cazul asta e sa ti-i se activeze brusc simțurile de prădător
.Din păcate al doilea lucru care ti-i se întâmplă e sa te dezumfli că un balon la care-i dai drumul la aer
păcat că nu pot reproduce și zgomotul ala
Scăldat toată trusa,schimbat poziții,mers pe vârfuri,mersul piticului,canci...frustrant .Zero barat,nici măcar atac la 1m de vobler sa pot zice că l-am scapat
Sar peste momentele când stau cu unghia in gât și brusc ,vad în ultimă cutiuță voblerul asta....de ce nu? Îl agat in agrafa,lansez in 45grade și încep să pescuiesc upstream
sanchi
După câteva secunde,apa se învolburează,batul își schimbă verticalitatea și gata,sunt pescar
Atac violent și plecare pe relaxor.In momentele acelea și soarele strălucește altfel
Evoluția voblerului nu e ceea ce am vrut inițial,desi are barbeta in prelungirea corpului,are o mișcare de stg-dr la 20-30cm sub pelicula și dacă-i dai și zvâcniri scurte cu stopari e fix un oblete panicat.Am căutat să caut voblere de serie cu același design și evoluție,dar sincer nu am întâlnit.Posibil sa fie întâmplare,intersectare de trasee dar și așa satisfacția e maxima.Nu e primul vobler handmade ce îmi aduce pește,mai am o poveste din cele două partide făcute după deschidere,dar aia altădată ... 
Din păcate ,am ieșit doar de doua ori în perioada aia și am încercat cu totul altceva.Acum,după deschidere, am văzut după f.mult timp avații la lucru.Primul lucru care ti-i se întâmplă în cazul asta e sa ti-i se activeze brusc simțurile de prădător
Scăldat toată trusa,schimbat poziții,mers pe vârfuri,mersul piticului,canci...frustrant .Zero barat,nici măcar atac la 1m de vobler sa pot zice că l-am scapat
Sar peste momentele când stau cu unghia in gât și brusc ,vad în ultimă cutiuță voblerul asta....de ce nu? Îl agat in agrafa,lansez in 45grade și încep să pescuiesc upstream
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20260627_162842_(500_x_500_pixel).jpg (73.72 KiB) Vizualizat de 259 ori
"am căutat să caut"...
:l
ol: mda,asta e top,din păcate nu mai pot edita

- johnnybravo
- Moderator

lasa ca nu e forum de gramatica 
e placut sentimentul cand prinzi cu ceva facut de tine, chiar si un repaint
e placut sentimentul cand prinzi cu ceva facut de tine, chiar si un repaint
da,e ok când "împerechezi" lansete& năluci făcute de tine cu pești.Ideea e că voblerul e cap coada manual , nu e revopsit.Sau poate te-ai referit și la varianta că există și cazurile amintite de tine...da,e ok și atunci sa fi mulțumitjohnnybravo scrie: ↑29 Iun 2026, 19:54lasa ca nu e forum de gramatica
e placut sentimentul cand prinzi cu ceva facut de tine, chiar si un repaint![]()